Fotbal intern

Strategia lui Ciprian Marica la Farul Constanţa: “Vreau să revină în Liga 1”

12.07.2018 | 08:42
Strategia lui Ciprian Marica la Farul Constanţa. Fostul atacant şi-a dezvăluit planurile

Strategia lui Ciprian Marica la Farul Constanţa! Fostul atacant a dezvăluit care sunt planurile sale în privinţa clubului pe care tocmai l-a achiziţionat cu suma de 41.300 de euro.

Fostul fotbalist, care şi-a încheiat cariera la FCSB, în vara anului 2014, îşi doreşte să facă o echipă puternică la Constanţa, cu care să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc: ”Eu vreau să fac o echipă bună la Constanța, care să revină în Liga 1, care să fie din nou respectată. Dar, pentru asta, am nevoie de susținerea oamenilor din oraș, a oficialităților locale, județene și a forțelor financiare din oraș.

Strategia lui Ciprian Marica la Farul Constanţa

Eu sunt adeptul muncii în echipă. Dar, pentru a le expune planul meu, trebuie să știu în ce mă bag. Nu e normal așa? Eu vreau să fac o echipă alături de actuala societate, reprezentată de acei suporteri. Dar, este doar o parte a susținătorilor echipei, nu sunt toți. Dacă voi avea susținerea oamenilor din oraș, a suporterilor, a autorităților locale și nu voi ajunge la un consens cu actuala societate, atunci voi fi nevoit să o iau de la zero. Echipa nu va pleca neapărat din Liga 4, sunt și alte soluții.

Totul se va decide până vineri, pentru că pe 15 iulie, care pică duminică, trebuie să înregistrăm echipa în campionat, în Liga 2. Această echipă are nevoie de stadion, de copii și juniori, de finanțare, și de multe alte lucruri. Dar, încă nu am luat o decizie, sunt deschis oricărei colaborări”, a spus Ciprian Marica la un post de televiziune.

Strategia lui Ciprian Marica la Farul Constanţa. Ce planuri are
Strategia lui Ciprian Marica la Farul Constanţa. În imagine alături de Ioan Andone

Citeşte şi:

  • Planurile lui Ciprian Marica la Farul. “Nu poţi gândi că desfiinţezi clubul!”
  • Marica și-a dezvăluit planurile după ce a cumpărat sigla și palmaresul Farului
  • Prima reacţie a lui Ciprian Marica după ce a devenit patron la Farul Constanţa. “Este un prim pas!”