Fotbal intern

Strategia lui Gigi Becali la FCSB, desființată: „Te-ai băgat, vrei locul 2? Ia locul 2 atunci! Nu Petrea decide acolo!”

15.02.2021 | 20:38
Strategia lui Gigi Becali la FCSB desfiintata Teai bagat vrei locul 2 Ia locul 2 atunci Nu Petrea decide acolo
ADVERTISEMENT

Strategia lui Gigi Becali de la FCSB a fost desființată de Vasile Miriuță și Lucian Goian, care consideră că Gigi Becali dictează toate deciziile de la club, inclusiv schimbările la pauză.

Miriuță are o previziune sumbră pentru FCSB și consideră că în ritmul acesta, cu implicările patronului, formația lui Toni Petrea nu va mai câștiga un titlu nici în următorii cinci ani.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul condamnă vehement schimbările, dar și felul în care FCSB își rotește jucătorii dintr-o poziție în alta. De cealaltă parte, Lucian Goian nu este deloc de acord cu schimbarea lui Lucian Cristea la pauza meciului și nici cu Dragoș Nedelcu în poziție de fundaș central.

Strategia lui Gigi Becali de la FCSB a fost desființată

Strategia lui Gigi Becali este cea care o să o facă pe FCSB să rateze un nou titlu de campioană, cel puțin așa este de părere Vasile Miriuță, cel care spune lucrurilor pe nume și îl compătimește pe Toni Petrea, antrenorul echipei, despre care spune că nu decide nimic la club:

ADVERTISEMENT

„Oaidă s-a tot plimbat, mai avea să ajungă să fie și portarul. Iar nu vor câștiga campionatul, pentru că se bagă Becali. Văd că fac trei schimbări la pauză, lasă, domnule, antrenorul să facă.

Știm cu toții cine comandă acolo, nu au fost logice schimbările. Te-ai băgat, vrei locul 2? Ia locul 2 atunci, CFR-ul merge în Champions League și asta este. Eu nu am nimic cu Petrea, chiar mi se pare ok, dar nu el decide acolo”.

ADVERTISEMENT

„Dacă nu ai un atacant…când aud asta cu numărul 9 mă ia durerea de cap. Toate echipele mari au atacanți pur sânge, altfel 5 ani de acum înainte nu mai iau campionatul”, a mai spus Vasile Miriuță la TV LookSport.

  • 3 este numărul de meciuri consecutive în care FCSB a pierdut

„Jucătorii sunt bulversați. Mi se pare o prostie!”

Lucian Goian a continuat și a explicat ce se întâmplă în psihicul unui fotbalist când se gândește dacă va fi sau nu schimbat după 45 de minute, cum se întâmplă în cazul jucătorilor de la FCSB:

ADVERTISEMENT

„Jucătorii sun bulversați, se gândesc să joace bine 45 de minute că se poate să fie schimbați, asta mi se pare o prostie. Nedelcu e mijlocaș, îmi place cum joacă mijlocaș. Fundașul central îl schimbi când e 3,4-0 și ți-a greșit două goluri, Cristea nu trebuia schimbat”

„La ce valoare are FCSB, echipa ar putea mult mai mult. De foarte multe ori sunt prea individualiști și jucătorii și nu este ok. Mai ales în ofensivă, la ce calități au acolo, ar trebui să dea câte 3-4 goluri pe meci”, a mai spus fostul fundaș.

  • 3 este numărul de meciuri fără gol marcat de către FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,40 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT