Fotbal intern

Strategia lui Toni Petrea, criticată vehement: „Nu îmi place. A jucat și meciul trecut și a greșit”

14.02.2021 | 20:43
Strategia lui Toni Petrea criticata vehement Nu imi place A jucat si meciul trecut si a gresit
ADVERTISEMENT

Strategia lui Toni Petrea folosită la ultimele meciuri a fost criticată de Helmut Duckadam, fostul președinte de imagine de la FCSB, care consideră că utilizarea lui Ovidiu Popescu în flancul drept al apărării este eronată. Acesta susține că Vali Crețu sau chiar Denis Haruț pot reprezenta opțiuni mult mai bune în alcătuirea echipei de start.

Pentru meciul cu Hermannstadt, Toni Petrea a ales să îl folosească din nou pe Ovidiu Popescu în rolul de fundaș dreapta, în timp ce Crețu și Haruț au luat loc pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Tot pentru partida din duminică, tehnicianul FCSB a ales să nu îl includă pe Ante Vukusic în lotul echipei, și a aliniat la start un sistem 4-3-3 cu Florin Tănase în rol de “9 fals”.

Strategia lui Toni Petrea, criticată vehement: „Nu îmi place. A jucat și meciul trecut și a greșit”

Helmuth Duckadam a comentat decizia lui Toni Petrea, și susține că Vali Crețu merita să intre din nou ca titular pe teren în locul lui Ovidiu Popescu: “Nu-mi place faptul că Ovidiu Popescu joacă pe postul de fundaș dreapta.

ADVERTISEMENT

A jucat și meciul trecut și a greșit. Nu-l văd ca are un plus acolo în locul lui Vali Crețu, pe care îl cunosc foarte bine. Nu cred că ar trebui să joace nici în fața lui Haruț”, a declarat Duckadam la Digisport.

Decizia ljui Toni Petrea nu este una surpinzătoare, ci mai degrabă influențată de modul în care dorește ca echipa sa să activeze pe teren în sistemul 4-3-3. Ovidiu Popescu este obișnuit cu rolul de mijlocaș, iar prin inserările la interior le-ar permite, pe rând lui Moruțan și Octavian Popescu, să rămână în situații de 1 la 1 cu fundașul lateral advers.

ADVERTISEMENT

Duckadam consideră că o înfrângere ar declanșa criza la FCSB

“Dacă nu câștigă astăzi intră în criză, nu într-o mini-criză. Cred, totuși, ca va câștiga acest meci, pentru că diferența între cele două loturi este mult prea mare”, a mai adăugat Helmut Duckadam.

FCSB deși este liderul la zi din Liga 1, însă, a pierdut ultimele două meciuri disuputate. Seria înfrângerilor a început la partida cu Academica Clinceni din campionat, urmată de eliminarea din Cupa României provocată de marea rivală, Dinamo București. ”

ADVERTISEMENT

“Vom întâlni pe Hermannstadt, o echipă bună. Arată că sunt foarte bine organizați. Mergem acolo cu obiectivul de a câștiga. Ei sunt atenți pe faza de apărare. Organizarea ofensivă e punctul lor forte”, a declarat Toni Petrea înaintea partidei de duminică.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 8,75 este cota pentru victoria oaspeților. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: