Life

Strategia pe care a aplicat-o un bărbat la păcănele. A fost la un pas să falimenteze orașul Las Vegas

Ce strategie a folosit un bărbat pentru a face mai ușor bani la păcănele. La un moment dat, a fost la un pas să falimenteze orașul Las Vegas.
18.02.2023 | 12:42
Strategia pe care a aplicato un barbat la pacanele A fost la un pas sa falimenteze orasul Las Vegas
Câți bani a făcut bărbatul din jocurile de noroc. Sursa foto: Wall-Street.ro
ADVERTISEMENT

Jocurile de noroc sunt printre viciile multor persoane. Unele vor cu tot dinadinsul să facă bani cât mai ușor și mai rapid prin astfel de practici sau înșelătorii care au legătură cu acest obicei. Un american a aplicat o strategie ce i-a adus sume fabuloase, în cazinourile din Las Vegas, în perioada anilor 80.

Strategiile care i-au adus câștiguri enorme unui bărbat la păcănele. Cum era să falimenteze cazinourile din Las Vegas

Tommy Carmichael s-a remarcat drept cel mai profesionist trișor la jocurile de noroc, la nivel global. A apelat de-a lungul timpului la numeroase metode de fraudă. Însetat de bani, a decis într-o zi să se prefacă a fi proprietar de cazino, luând la pas showroomurile din Las Vegas.

ADVERTISEMENT

Ajuns la showroom-uri, Tommy Carmichael pretindea că inspectează aparatele cu bani, în scopul de a le achiziționa pentru afacerea sa. El reușea să extragă sume fabuloase după ce solicita să vadă angrenajul intern al dispozitivelor.

Tot în Las Vegas, americanul reușea să facă foarte mulți bani printr-un dispozitiv numit ”top-bottom-joint”, compus din două părți: cea de sus era alcătuită dintr-o tijă de metal cu un capăt îndoit, iar cea de jos avea o sârmă lungă. Obiectul era utilizat de către bărbat în weekenduri.

ADVERTISEMENT

Tommy folosea top-bottom-ul introducând partea superioară în locul cu monede, iar cea de jos în tăvița pentru câștig. Concret, bloca aparatul și deschidea cutia cu bani, prin eliberând astfel și jackpotul. Acest ”truc” l-a deprins după ce l-a testat prima oară la un aparat de sloturi cu monede cu cinci cenți, obținând 35 de dolari.

Nu multă vreme metodele de înșelătoria ale lui Tommy au funcționat. Poliția a dat până la urmă de el și l-a arestat pentru escrocherie. S-a întâmplat într-un restaurant din Las Vegas, în timp ce el își sorbea liniștit cafeaua, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

ADVERTISEMENT

Cinci ani de închisoare a primit americanul, iar odată ajuns în spatele gratiilor, nu s-a potolit. Aici a cunoscut un alt infractor periculos, colegul său de celulă, pe nume Mike Balsamo. Ambii au stabilit ca după executarea pedepsei să se vadă și să acționeze din cazino în cazino.

Nici de această dată escrocheriile nu au durat multă vreme. În 1996, Tommy a fost iar arestat, împreună cu alte cinci persoane din grupul său de infracțiuni. Nimeni, însă, nu a crezut atunci că prin noua sentința banda va fi împiedicată să revină la înșelătorii.

ADVERTISEMENT

Câți bani a făcut americanul prin înșelătoriile sale

În jur de 5.000.000 de dolari ar fi reușit Tommy Carmichael și oamenii să ia din cazinourile din Las Vegas. În prezent, Tommy ar avea o meserie cinstită, dar legată de viicile sale: lucrează la dispozitive pentru prevenirea trișării.

ADVERTISEMENT
Tags: