Fotbal intern

Strategie diabolică a lui Rotaru și a Craiovei! Cum au plănuit să arunce în umbră 7 mai 1986, istorica zi a tuturor steliștilor. Exclusiv

07.05.2020 | 16:35
Strategie diabolica a lui Rotaru si a Craiovei Cum au planuit sa arunce in umbra 7 mai 1986 istorica zi a tuturor stelistilor Exclusiv
ADVERTISEMENT

U Craiova a anunţat joi dimineaţă plecarea lui Corneliu Papură, iar informaţia a făcut înconjurul ţării în scurt timp. FANATIK a aflat motivul pentru care formaţia din Bănie a făcut anunţul pe 7 mai, totul fiind o strategie bine pusă la punct de Mihai Rotaru.

Strategie diabolică a lui Rotaru și a Craiovei. Anunţul plecării lui Papură a venit pe 7 mai

FANATIK vă dezvăluie motivul pentru care U Craiova a anunţat plecarea lui Corneliu Papură joi dimineaţă. Oficialii formaţiei din Băniei i-au dat o lovitură Stelei, care sărbătoreşte 34 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor Europeni pe 7 mai.

ADVERTISEMENT

Astfel, oficialii Universităţii Craiova au abătut atenţia de la sărbătoarea steliştilor. După anunţul plecării lui Corneliu Papură, presa din România s-a concentrat mai mult pe acest subiect, care i-a luat pe mulţi prin surprindere, mai ales că fotbalul se află în pauză din cauza pandemiei de coronavirus.

Strategia lui U Craiova a fost una câştigătoare, din moment ce subiectul plecării lui Corneliu Papură a fost ştirea zilei de 7 mai, lăsând puţin în umbră faptul în această zi este sărbătoare în tabăra steliştilor.

ADVERTISEMENT

Corneliu Papură şi-a dat demisia de la U Craiova

Mihai Rotaru a oferit o reacţie asupra ultimelor evenimente de la U Craiova. Patronul formaţiei din Băniei a specificat faptul că antrenorul Corneliu Papură şi-a dat demisia, decizia care i-a luat pe toţi cei din club prin surprindere.

“Domnul Papură şi-a dat demisia, noi am fost extrem de şocaţi, foarte trişti, foarte supăraţi, nu am luat în calcul această variantă. Din păcate s-a întâmplat. Nu schimbă nimeni antrenorul în plină epidemie şi pe ultimele opt etape, la sfârşitul drumului.

ADVERTISEMENT

Nu ne-a trecut prin cap să-l schimbăm pe Corneliu Papură. Pentru noi este inexplicabil. Am început să facem liste scurte. Până acum nu s-a discutat cu Edi Iordănescu, nici la nivel de tatonare, la niciun nivel”, a declarat Mihai Rotaru la PRO X.

Nimic nu anunţa cutremurul de la U Craiova

În urmă cu o săptămână, Sorin Cârţu susţinea că nu se pune deloc problema înlocuirii lui Corneliu Papură. Preşedintele lui U Craiova declara pentru FANATIK că plecarea antrenorului nu era un subiect de discuţie.

ADVERTISEMENT

“Edi? Nici vorbă! Vă spun sigur şi în cunoştinţă de cauză că absolut nimeni din conducerea clubului Universitatea Craiova nu a discutat cu Edi Iordănescu de circa 5 luni. Nu se pune problema să schimbăm antrenorul.

Nu ştiu de unde a apărut povestea asta, dar e una eronată. Corneliu Papură a fost, este şi continuă să fie antrenorul Universităţii Craiova”, spunea Sorin Cârţu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT