Pariuri sportive

Streaming online gratuit HD pentru România – Slovenia

România înfruntă astăzi Slovenia la Campionatul Mondial de handbal feminin. Meciul începe la ora 15:00 şi poate fi văzut la TV doar pe Telekom Sport, un post pe care 70% din români nu-l au în grilă. Urmăreşte-l complet gratuit pe net accesând link-ul de mai jos. Înregistrarea durează cinci minute!
03.12.2017 | 09:34
Streaming online gratuit HD pentru Romania  Slovenia
ADVERTISEMENT

Vezi AICI Romania – Slovenia online gratuit!

Streaming online gratuit HD pentru Romania – Slovenia. Aproape nimeni nu şi-ar fi imaginat că Slovenia va debuta la această ediţie a turneului final cu o victorie. Întâlnea Franţa în primul meci, una dintre cele mai valoroase naţionale de la Mondialul de handbal feminin. S-a terminat însă 24-23 pentru adversara pe care o întâlnim astăzi. La casele de pariuri, Slovenia avea cota 15.00 să câştige partida!

Streaming online gratuit HD pentru Romania – Slovenia. Atacul a funcţionat bine în naţionala Sloveniei, dar, cu adevărat impresionantă a fost faza defensivă. Franţuzoaicele nu au reuşit să găsească drumul spre poarta adversă în multe momente şi, după nouă minute din meci, marcaseră un singur gol! În aceste condiţii, Slovenia şi-a depus candidatura la primul loc în grupă, deşi la startul turneului era cotată drept a patra favorită, după Franţa, România şi Spania.

ADVERTISEMENT

Streaming online gratuit HD pentru Romania – Slovenia

În comparaţie, România a debutat la rândul său cu o victorie, însă împotriva unei adversare mult mai accesibile, naţionala Paraguayului. S-a terminat 29-17 pentru tricolore, într-o partidă în care selecţionerul Martin Ambros nici măcar n-a utilizat mult o bună parte din jucătoarele importante, precum Neagu sau Geiger. MVP-ul partidei a fost Cristina Zamfir Florianu, care la 28 de ani şi-a făcut debutul la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Suntem favorite la casele de pariuri, cu o cotă medie de 1.50 la victorie. Totuşi, Martin Ambros va trebui să-şi motiveze jucătoarele foarte bine pentru a nu lăsa loc de surprize. Ieri a fost o zi neagră pentru favorite la Mondialul de handbal, nu mai puţin de cinci dintre ele nereuşind să câştige.

ADVERTISEMENT

Pariuri online si Betano