Streinu-Cercel, anunț alarmant! „Fiecare român infectat, în decurs de 12 zile, infectează alte 40 de persoane”

Alexandru Năstase   
în HotNews
18/10/2020, 17:26
Streinu-Cercel, anunț alarmant! „Fiecare român infectat, în decurs de 12 zile, infectează alte 40 de persoane” GALERIE FOTO
Managerul Institutului de Boli Infectioase "Prof. Matei Bals" din Bucuresti, Adrian Streinu-Cercel a explicat cum se transmite virusul. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Medicul Adrian Streinu-Cercel nu a ezitat și a transmis un anunț alarmant! Acesta a declarat în conferința de presă în care și-a anunțat candidatura din partea PSD la alegerile parlamentare, că „abia în 2023” România ar putea să scape de coronavirus.

Mai mult de atât, managerului Institutului Național de Boli Infecțioase “Matei Balș” din București susține că în acest moment fiecare român infectat, în decurs de 12 zile, transmite virusul la alte 40 de persoane.

„De la o persoana infectata in decurs de 4 zile, alte 4 persoane vor fi infectate. Dupa inca 4 zile, alte 9 persoane vor fi infectate.

Medicul Streinu-Cercel, anunț despre transmiterea virusului!

Dupa inca 4 zile, alte 27 de persoane. Asa se face ca de la o persoana infectata in decurs de 12 zile vom avea 40 de persoane infectate.

Puteti sa faceti un calcul simplu sa vedeti cam in cat timp populatia Romaniei va ajunge sa treaca toata prin infectie.

Ca atare, fiind un virus cu raspandire relativ lenta, nu cu transmitere rapida de 95% ca virusul rujeolos.

Pentru coronavirus nu functioneaza sistemul de protectie la nivel de turma. Ca atare, se va intinde pe circa doi ani de zile. In 2023 s-ar putea sa respiram usurat”, a declarat Adrian Streinu-Cercel.

Vă readucem aminte că prof. dr. Adrian Streinu-Cercel a anunțat că candidează din partea PSD la alegerile parlamentare. „Deciziile Guvernului se iau in functie de sondaje. Prioritatea Guvernului sunt alegerile, nu sanatatea romanilor.

Doresc sa ii multumesc azi dlui Streinu-Cercel pentru ca a raspuns la invitatia mea si a dnei Gabriela Firea de a se alatura noilor specialisti care vor face parte din viitorul Parlament”, a spus Marcel Ciolacu.

 

Închide ×