Sport

Strigăt de ajutor pentru o fostă junioară de tenis. Diagnosticul medicilor este crunt

O fostă jucătoare de tenis, Diana Iordache, și familia ei trăiesc o dramă. Fetița a fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer. Familia și prietenii caută disperați bani pentru tratamentul fetiței.  
02.12.2021 | 12:33
Strigat de ajutor pentru o fosta junioara de tenis Diagnosticul medicilor este crunt
ADVERTISEMENT

Sportul românesc își derulează o nouă poveste tristă, o veritabilă dramă pentru o adolescentă de 15 ani și familia ei.

Diana Iordache este fostă jucătoare de tenis, diagnosticată cu Rabdomiosarcom Alveolar, o formă agresivă de cancer care apare la copii și adolescenți.

ADVERTISEMENT

Chemarea emoționantă a unei mame a cărei fetiță a fost colegă cu Diana Iordache

Așa cum se întâmplă în multe cazuri de acest gen, apropiații adolescentei, prietenii și rudele fac eforturi mari pentru a ajuta familia fostei sportive.

Tratament există, însă suma necesară pentru a acoperi costurile sunt uriașe chiar și pentru cei înstăriți.

ADVERTISEMENT

”OAMENI BUNI,NECAZ MARE!

Fiica prietenei mele s-a îmbolnăvit! Se numește DIANA IORDACHE o frumoasă adolescentă de 15 ani, elevă în clasa a 9-a la Liceul Energetic din Cernavoda.

A crescut pe terenul de tenis, împreună cu fiica mea, fiind nedespărțite. A participat și a câștigat numeroase concursuri de tenis, antrenată de domnul profesor Constantin Chiru. Iubea tenisul, dar pandemia și examenul de capacitate au făcut o să întrerupă antrenamentele pentru o perioadă de timp…

ADVERTISEMENT

Sesizând că are o problemă la picior, părinții au dus o la medic. În urma investigațiilor RMN, TOMOGRAF, IRM și SCINTIOGRAFIE făcute la clinici private, diagnosticul este crunt. RABDOMINOSARCOM ALVEOLAR.

O tumoare malignă destul de agresivă, care apare la copii și adolescenți. Părinții sunt devastați !Disperați, aceștia încearcă din răsputeri să găsească calea spre vindecare.

ADVERTISEMENT

În prezent, Diana, împreună cu mama ei, sunt internate de 3 săptămâni la spitalul Maria Curie, la oncologie, unde Didi deja a făcut prima cură de chimioterapie.

S-a simțit foarte rău, dar a suportat tot chinul cu stoicism. Este atât de curajoasă! La fel și mama ei care o îngrijește și nu o lasă nicio clipă singură!

Din păcate, la noi în țară, șansele să se vindece sunt mici. Medicii recomandându-le ca operația să se facă în străinătate. Au trimis dosare la mai multe clinici din Europa, iar răspunsul favorabil a venit din Franța, spitalul Gustave Roussy, tratând acest tip de cancer.

DEVIZUL ESTE ȘOCANT! 260.222 de euro!

Părinții au pus toate bunurile la vânzare. Dar suma este enorma. Fiind apropiată familiei, am decis să vă rog să îi ajutăm! Orice sumă cât de mică este bine venită! Suntem foarte mulți alături de ei, rude, prieteni apropiați. Încercam pe toate căile să adunăm banii necesari!

S-au trimis dosare la fundații, așteptăm vești bune!

Atașez contul bancar, în care puteți dona!

HAIDEȚI ÎMPREUNA SA FACEM O MINUNE DE CRĂCIUN!

RO62BTRLRONCRT00W8472802 cont lei

RO74BTRLEURCRT00W8472801 cont euro

Beneficiar IORDACHE MARIAN”, a scris pe pagina personală de Facebook, Nadia Andrea Dan, o apropiată a familiei fostei jucătoare de tenis.

ADVERTISEMENT
Tags: