News

Strigătul de disperare al actriței Carmen Tănase. Vedeta a ajuns la capătul răbdării

26.11.2020 | 19:55
Strigatul de disperare al actritei Carmen Tanase Vedeta a ajuns la capatul rabdarii
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase este furioasă pe măsurile luate de Guvern în pandemie, măsuri considerate extreme de actriță. Această perioadă i-a lăsat fără loc de muncă pe mulți dintre artiști, oameni care lucrau ca liberi profesioniști, iar acum nu mai au ce pune pe masă, este de părere vedeta și vrea să tragă un semnal de alarmă.

Carmen Tănase sare în apărarea artiștilor de pretutindeni și speră ca totul să revină la normal cât de curând, pentru că multe familii au rămas fără resurse financiare.

ADVERTISEMENT

De altfel, artiștii au semnat și o petiție prin care cer ajutorul Guvernului în această perioadă de pandemie, pentru că nu mai au concerte și automat nu mai au nici bani.

Actrița, în culmea disperării din cauza măsurilor extreme

„Artiștii au rămas fără loc de muncă, dar sunt suficienți de demni încât să nu-și dea chiloții jos pe la Guvern. Dar sunt foarte mulți artiști care nu mai au ce mânca.

ADVERTISEMENT

Îi iubim când cântă, când joacă, dar când nu mai au ce mânca nu mai sunt de interes pentru nimeni. Sunt oameni liber profesioniști care nu mai au nicio sursă de venit în acest moment”, a declarat Carmen Tănase pentru FANATIK.

Decizia guvernanților: toate restaurantele, barurile și sălile de spectacole să fie închise

Anul 2020 a fost unul negru pentru toată lumea, dar mai ales pentru artiști, care s-au confruntat și se confruntă cu o situație financiară greu de gestionat, după ce Guvernul a hotărât să închidă sălile de teatru și toate cafenelele, barurile.

ADVERTISEMENT

„Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice în unităţile de tip restaurante şi cafenele, în interiorul clădirilor, nu este permisă în Municipiul Bucureşti.

Se face o excepţie pentru unităţile de cazare – hotel, pensiune, alte asemenea – unde este permisă servirea în interior, dar numai pentru cei care sunt cazaţi în respectivele unităţi de cazare. O altă precizare se referă la activitatea sălilor de spectacole, concerte şi alte asemenea.

ADVERTISEMENT

Este interzisă. În momentul în care rata de incidenţă va reveni sub 1,5 la mie, vor fi reluate. Ne vom reîntruni şi vor fi reluate aceste activităţi”, a afirmat prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, pe 6 octombrie, după ce s-a luat decizia de a închide, din nou, totul, din cauza pandemie cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT