News
notix pixel id

Student vietnamez, şef de promoţie la Politehnică: “Eu ştiu pentru ce învăţ”

Un student venit din Vietnam in Romania cu o bursa de studii a reusit sa obtina cele mai mari note la Facultatea de Mecanica si Mecatronica si este sef de promotie la Facultatea Politehnica Bucuresti....
11.07.2015 | 22:33
Student vietnamez, şef de promoţie la Politehnică:
ADVERTISEMENT

Un student venit din Vietnam in Romania cu o bursa de studii a reusit sa obtina cele mai mari note la Facultatea de Mecanica si Mecatronica si este sef de promotie la Facultatea Politehnica Bucuresti.

Studentul Phuc a participat la cursuri tinute de profesori romani, in romana, si, cu toate acestea, a devenit sef de promotie la Mecanica si Mecatronica, cu media 9,98, informeaza Digi24.

El a avut o singura nota de 9 in cei patru ani de studiu.

“Secretul este pentru ca eu stiu pentru ce invat, eu invat pentru mine, pentru viitorul meu”, a declarat Phuc. Visul lui Phuc este sa isi deschida o afacere in domeniu si tanarul ia in calcul sa isi petreaca toata viata in Romania.

ADVERTISEMENT

Dar “intai ma duc la fabrica sa muncesc, pentru ca in patru-cinci ani am destula teorie in cap. Ma gandesc ca mai bine sa ma duc la fabrica sa am ceva practica, un an, doi ani si apoi sa ma duc la master”, explica Phuc.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri