News

Studenta criminală din Timişoara, o nouă cerere din spatele gratiilor. Ce vrea Carmen Bejan

Carmen Bejan, studenta criminală din Timișoara, a făcut o nouă cerere din spatele gratiilor. Tânăra a executat două treimi din pedeapsă până în prezent.
12.07.2022 | 07:38
Studenta criminala din Timisoara o noua cerere din spatele gratiilor Ce vrea Carmen Bejan
Carmen Bejan, studenta criminală din Timişoara, o nouă cerere din spatele gratiilor. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Șatran (fosta Bejan), studenta criminală din Timișoara, a făcut o nouă cerere din spatele gratiilor. Tânăra este închisă la Penitenciarul Gherla de 13 ani.

Carmen Bejan, studenta criminală din Timişoara, o nouă cerere din închisoare

Fosta studentă la Medicină a deschis un nou proces prin care a solicitat liberarea condiționată, astfel că va fi citată în fața judecătorilor pe 1 august, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Până acum, Carmen a executat două treimi din pedeapsă. Nu a fost prima dată când s-a pus problema eliberării condiționate.

Inițial, Carmen Bejan a fost lăsată în libertate de instanța de fond, însă procurorii au contestat decizia și au obținut anularea hotărârii. Acest lucru s-a întâmplat în aprilie.

ADVERTISEMENT

“Admite contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla împotriva sentinţei penale nr. 267/14.03.2022 a Judecătoriei Gherla, pe care o desfiinţează integral şi rejudecând: Respinge, ca nefondată, propunerea Comisiei pentru individualizarea regimului de executare a pedepselor privative de libertate din cadrul Penitenciarului Gherla de liberare condiţionată a condamnatei S.C., aflată în Penitenciar Gherla. Stabileşte data de 01.07.2022, după care o nouă cerere privind liberarea condiţionată poate fi formulată. Definitivă.”, au decis atunci judecătorii.

Diverse rapoarte sau hotărâri ale penitenciarului au arătat că fosta studentă a avut un comportament bun până acum. Mai mult, Carmen și-a arătat interesul și pentru activitățile educative.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, tânăra a muncit și a participat la activități culturale și educative în spatele gratiilor. A primit chiar și recompense pentru comportamentul exemplar.

Fosta studentă, condamnată la închisoare pentru crima comisă în 2009

Carmen Șatran a fost condamnată la 19 ani și 8 luni de închisoare pentru crima comisă în 2009, împreună cu fostul iubit.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă, Carmen Bejan și Sergiu Florea, ambii studenți la Medicină, au ucis un bărbat în camera de cămin a tinerei. Victima fusese atrasă în cameră pentru a întreține relații intime pe bani cu studenta.

Aceștia nu s-au înțeles la bani, așa că studenta și iubitul ei l-au ucis pe client. Ulterior, cei doi l-au tranșat și l-au îndesat într-un geamantan.

În detenție, Carmen s-a căsătorit cu Claudiu Șatran, condamnat pentru trafic de droguri. În 2012 a rămas însărcinată. Deși medicii i-au spus că va naște un copil cu malformații, aceasta a păstrat sarcina, însă a născut un bebeluș care a murit la naștere.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink