News

Studentă la Medicină, găsită spânzurată într-o pădure din Iași. Fata fusese dată dispărută de familie

09.01.2021 | 10:28
Studenta la Medicina gasita spanzurata intro padure din Iasi Fata fusese data disparuta de familie
Studentă la Medicină, găsită spânzurată într-o pădure din Iași. Fata fusese dată dispărută de familie Foto: Ziarul de Iași
ADVERTISEMENT

O tânără de 23 de ani, studentă în anul V la Medicină, a fost găsită decedată în pădurea Țicău din Iași. Fata fusese dată dispărută de către familie.

Anchetatorii efectuează cercetări pentru a stabili dacă este vorba despre o sinucidere sau despre o crimă, având în vedere că la baza pârtiei de schi din apropierea pădurii a fost găsită o mașină cu un geam spart.

ADVERTISEMENT

Tânăra nu a mai fost văzută de joi după amiază, când le-a spus apropiaților că merge să copieze niște cursuri pentru facultate. Trupul neînsuflețit a fost descoperit la 30 de minute după ce familia îi raportase dispariția.

Studenta a fost găsită spânzurată într-o pădure

O tânără de 23 de ani a fost găsită vineri spânzurată în pădurea de la Ţicău din Iași, în apropierea pârtiei de schi. Ea nu a mai fost văzută de joi, în jurul orei 17.00.

ADVERTISEMENT

Fata, studentă în anul V la Medicină le-a spus joi seară apropiaților că merge să multiplice niște cursuri pentru facultate.

Studenta era din Iași, locuia în zona Țicău și nu avea iubit, potrivit tatălui ei, citat de Ziarul de Iași. Aceeași sursă mai citează informații neoficiale potrivit cărora fata ar avea rude în poliție și în structurile de informații.

ADVERTISEMENT

În jurul gâtului tinerei decedate a fost găsit un colier care, se pare, a fost folosit la strangulare. De asemenea o mașină cu un geam spart a fost găsită la baza pârtiei de schi. Deocamdată nu se știe cu certitudine dacă această descoperire este legată de decesul studentei.

“Astăzi (vineri n.r.), în jurul orei 15.30 polițiștii Secției 2 Poliție Iași au fost sesizați prin 112 de către o persoană despre faptul că a găsit o tânară decedată, pe care o cunoaște și care i-a transmis anterior locul în care se deplasează. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul tinerei. De asemenea, a fost dispusă efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. Părinții tinerei au sesizat dispariția fetei, astăzi (vineri n.r.), 08.01.2021, în jurul orei 15.00”, este informarea reprezentanților Poliției ieșene.

ADVERTISEMENT

Tags: