UPDATE. Studenţi ameninţaţi cu pistolul. Agresorul, reţinut de poliţie

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
20/08/2016, 18:24
UPDATE. Studenţi ameninţaţi cu pistolul. Agresorul, reţinut de poliţie

UPDATE. Bărbatul în vârstă de 32 de ani, care a ameninţat cu pistolul trei tineri care stăteau în faţa unui cămin studenţesc, a fost reţinut sâmbătă de poliţie, după ce a fost audiat mai multe ore.

“A fost reţinut acum, urmează să fie dus la Parchet, să fie prezentat unui procuror şi vedem ce măsuri va dispune, dacă menţine până la urmă reţinerea, dacă merge cu propunere (n.r. – de arestare preventivă) la instanţă”, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Şefan Ghebaur.

Potrivit acestuia, cel în cauză este cercetat pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri şi alte violenţe şi ameninţare.

Scene de groază în Capitală, mai mulţi studenţi au fost ameninţaţi cu pistolul de un infractor, în faţa căminului. Agresorul chiar i-a pus arma la tâmplă unui student, deranjat că tinerii făceau gălăgie.

Scena a fost înregistrată de camerele de supraveghere.

Scene de groază au avut loc joi noaptea în faţa unui cămin studenţesc din centrul Capitalei. Mai mulţi tineri care stăteau pe o bancă au fost luaţi la rost de un bărbat care locuia în zonă pentru că făceau prea multă gălăgie. După un schimb de replici, individul a scos un pistol, l-a armat şi i l-a pus la tâmplă unui băiat.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×