Life

Ce studii are Laura Giurcanu de la Survivor România. Nu au legătură cu moda

Ce studii are Laura Giurcanu de la Survivor România? La doar 25 de ani, tânăra este una dintre cele mai cunoscute și apreciate influencerițe din România.
13.03.2022 | 17:46
Ce studii are Laura Giurcanu de la Survivor Romania Nu au legatura cu moda
Ce studii are Laura Giurcanu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Laura Giurcanu (25 de ani) este una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România 2022 și a devenit cunoscută în urmă cu un deceniu, după ce a câștigat Next Top Model by Cătălin Botezatu, la doar 14 ani. Iată ce studii are concurenta din tribul Faimoșilor!

Ce studii are Laura Giurcanu de la Survivor România

Vloggerița este urmărită de peste 922.000 de persoane pe Instagram și de aproape 390.000 pe canalul de YouTube. În vârstă de 25 de ani, Laura Giurcanu este fotomodel, vlogger și influencer. În 2013 s-a apucat de vlog, iar în 2020 a început să găzduiască și un podcast, “Seencer”.

ADVERTISEMENT

Faimoasa de la Survivor România  a terminat liceul în Capitală, acolo unde este și născută. Tânăra a urmat apoi Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Spiru Haret din București, scrie cancan.ro.

Este una dintre cele mai urmărite influencerițe din mediul online, iar acum a captat atenția publicului de acasă prin participarea la reality show-ul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Tânăra a acceptat să participe la Survivor pentru a-și testa limitele, dar și pentru a avea parte de o experiență inedită. Înainte de începutul sezonului trei, Laura s-a declarat pregătită.

Faimoasa a practicat atletismul

Laura Giurcanu a început să practice atletismul de la o vârstă fragedă și a făcut sport de performanță timp de șapte ani.

ADVERTISEMENT

“Aveam un vis pe săptămână. Am trecut prin toate. Toți voiam să fim astronauți. Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism.

Era o poză cu o atletă și era o reclamă la un brand de sport. Am zis că vreau și eu să fiu așa. Am făcut sport de performanță 7 ani.

ADVERTISEMENT

Până la urmă nu am ajuns pe nicio clădire prin atletism, dar după aceea am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel. Nu am ajuns eu atletă, dar în poze dau foarte bine.”, a spus blondina pe site-ul personal.

ADVERTISEMENT