Life

Ce studii are, de fapt, Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea. Nu au legătură cu muzica

Ce studii are, de fapt, Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea? Nu au legătură cu muzica, după cum a dezvăluit prezentatoarea de la Antena Stars acum ceva timp.
25.02.2022 | 23:15
Ce studii are de fapt Tavi Clonda sotul Gabrielei Cristea Nu au legatura cu muzica
Ce studii are Tavi Clonda. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a dezvăluit ce studii are soțul ei, Tavi Clonda, care s-a lansat în industria muzicală din România în urmă cu ani buni.

Prezentatoarea de la Antena Stars nu este muzician la bază, ci are o meserie la care nimeni nu se aștepta. Doar cei dragi știu ce a studiat îndrăgitul cântăreț.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni, Gabriela Cristea a vorbit despre specializarea partenerului ei de viață.

Gabriela Cristea a dezvăluit ce studii are soțul ei, Tavi Clonda

Tavi Clonda este inginer aerospațial, însă nu a profesat niciodată în acest domeniu. Soțul prezentatoarei a fost mereu pasionat de muzică și a vrut să meargă pe acest drum.

Cu toate acestea, faptul că are studii de inginerie s-a dovedit a fi foarte folositor pentru el, dar și pentru Gabriela Cristea. Artistul știe că citească o planșă, așa cum a declarat soția lui, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT

“Eu mai râd şi mai glumesc cu Tavi. El este inginer de aeronave, dar nu a profesat niciodată pentru că pasiunea lui era muzica. I-ar fi stat mult mai bine la Conservator, fie vorba între noi.

Vă daţi seama… între Consevator şi Facultatea de Inginerie Aviatică, Politehnică, ce-o fi făcut el acolo… aeronave… Matematica şi muzica se împletesc.

ADVERTISEMENT

Ne-a ajutat acum când ne construim casa că ştie să citească o planşă.”, a declarat Gabriela Cristea la Kanal D, în urmă cu câțiva ani, notează cancan.ro.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cunoscut cu mai bine de opt ani în urmă, atunci când bruneta prezenta o emisiune matrimonială la Kanal D, “Te Vreau Lângă Mine”.

ADVERTISEMENT

Cei doi formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc și au două fiice, Bella Victoria Margot (4 ani) și Thea Iris Selena (2 ani).

Gabriela Cristea, probleme de sănătate

Recent, Gabriela Cristea le-a dezvăluit fanilor că se confruntă cu niște probleme serioase de sănătate. Vedeta a anunțat că are niște dureri de spate care sunt foarte intense, mai ales atunci când stă pe scaun.

“Sunt… Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea.

Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă.”, a declarat vedeta pe canalul de YouTube.

ADVERTISEMENT