News

STUDIU. Ce spune despre tine oboseala de pe faţă

Fiecare chip spune o poveste, iar dacă nu ai dormit suficient oamenii observă clar acest lucru. Aceasta este concluzia unui studiu recent realizat în Suedia. Mai mult, ochii roşii, cearcănele sau...
11.08.2015 | 15:31
STUDIU Ce spune despre tine oboseala de pe fata

Fiecare chip spune o poveste, iar dacă nu ai dormit suficient oamenii observă clar acest lucru. Aceasta este concluzia unui studiu recent realizat în Suedia. Mai mult, ochii roşii, cearcănele sau pleoapele căzute influenţează opinia oamenilor în legătură cu persoana ta.

Aşa că, data viitoare când vrei să faci o noapte albă, ia în calcul că este posibil ca oamenii să se comporte diferit cu tine, declara reprezentantul Universităţii din Stockholm, Tina Sundelin.

Ce poţi să faci ca să “maschezi” semnele oboselii pe faţă? Este destul de simplu.

În primul rând, în timp ce îţi face cafeaua de dimineaţă, bagă în congelator două linguri şi lasă-le acolo timp de aproximativ 15 minute. Aplică-le apoi pe ochi şi presează uşor timp de 5 minute. Efectul nu va fi imediat, dar pungile de sub ochi vor începe să dispară uşor. O altă variantă pentru combaterea cearcănelor sunt cuburile de gheaţă. Principiul este acelaşi ca şi al trucului cu lingurile, doar că gheaţa este puţin mai greu de suportat. Atenţie, însă! Nu aplica cuburile de gheaţă direct pe ochi! Înfăşoară-le într-un tifon sau un material moale.

IMAGINI BOMBĂ CU ELENA UDREA LA PLAJĂ! FOTOGRAFIILE SÎNT VIRALE PE INTERNET! COSTUMUL DE BAIE LASĂ LA VEDERE TOT!

Următorul pas este aplicarea unui anti-cearcăn. Alege un produs de calitate şi ai grijă să optezi pentru o culoare care să fie potrivită tenului tău.

Aplică câteva picături de anti-cearcăn sub fiecare ochi iar apoi întinde-l uşor, dinspre colţul interior al ochiului spre colţul exterior, masând uşor zona.

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

Deşi somnul este cea mai bună soluţie pentru evitarea unui aspect obosit, aceste mici trucuri te pot ajuta atunci când ai avut parte de o noapte albă!

sursa: csid.ro