Fotbal international

Stupoare la conferința de presă. Cine l-a supărat pe Șumudică. „My friend, stop!”. Video

11.01.2019 | 17:57
Stupoare la conferinta de presa Cine la suparat pe Sumudica My friend stop Video

La conferința de presă premergătoare meciului Al Shabab – Al Feiha 4-1 Marius Șumudică a avut parte de un episod inedit, iar jurnaliștii arabi au publicat incidentul pe conturile de socializare. 

În timp ce vorbea despre calitățile echipei sale, Șumudică a fost întrerupt de unul dintre reporterii prezenți la conferința de presă, care s-a hotărât să răspundă la telefon. Vizibil iritat de gest, Șumudică nu a pierdut prea mult timp și l-a criticat pe cel care vorbea în același timp cu el: „Prietene, oprește-te! Dacă vrei, ieși afară”

Cine l-a supărat pe Șumudică

În altă ordine de idei, Șumudică e pe cai mari în Arabia Saudită. A ajuns la șase victorii consecutive în campionatul intern și s-a apropiat la numai cinci puncte de ocupanta primului loc. Vestea bună este că pentru Al Shabab urmează alte meciuri accesibile, cu echipe aflate în cea de-a doua jumătate a clasamentului. Următorul meci greu este programat abia la mijlocul lunii februarie, atunci când Al Shabab primește vizita lui Al Wehda, ocupanta locului 4.

Grație acestui parcurs, Șumudică a primit premiul de antrenorul lunii decembrie în Arabia Saudită.

Sumudica, antrenorul lunii decembrie
Sumudica, antrenorul lunii decembrie

Totodată, Shabab a dat o lovitură importantă și pe piața transferurilor, aducându-l pe spaniolul Roberto Soldado, fost atacant la Real Madrid, Valencia, Tottenham, Villarreal și Fenerbahce. Conform presei din Turcia, transferul lui Soldado a costat-o pe Al Shabab cinci milioane de euro.

Nu doar Șumudică le-a câștigat respectul arabilor, ci și cei doi fotbaliști români pe care el i-a adus în vară. Constantin Budescu și Valerică Găman au avut evoluții constant bune și sunt printre cei mai valoroși jucători din lotul lui Al Shabab.