Fotbal international

Stuttgart a refuzat oferta lui Real Madrid pentru Pavard. Nu vor să fie “fraieriți”

28.09.2018 | 15:16
Stuttgart a refuzat oferta lui Real Madrid pentru Pavard
ADVERTISEMENT

Interesul pentru transferul lui Benjamin Pavard a crescut din ce în ce mai mult după Campionatul Mondial 2018, unde francezul a marcat cel mai frumos gol al turneului în partida cu Argentina, câștigată de reprezentativa “cocoșului galic” cu scorul de 4-3. După ce Bayern Munchen și Barcelona și-au arătat interesul pentru serviciile fundașului de 22 de ani, dar nu au înaintat nicio ofertă, Stuttgart a refuzat oferta lui Real Madrid pentru Pavard.

Pe lângă Bayern și Barcelona, Benjamin Pavard a mai fost curtat în perioada de transferuri din vară de Manchester United, Juventus Torino și Arsenal, jucătorul având o clauză de reziliere fixată la 30 de milioane de euro, sumă accesibilă pentru grupările cu pretenții în cupele europene. În lupta pentru transferul fundașului celor de la Stuttgart a intrat și Real Madrid, care are nevoie de concurență pe postul pe care joacă acum Daniel Carvajal.

Stuttgart refuză să îl vândă pe Benjamin Pavard la Real Madrid

Interesul arătat pentru tânărul campion mondial nu i-a impresionat deloc pe oficialii lui Stuttgart, care fie așteaptă ca francezul să “explodeze” și să îl poată vinde pe o sumă mult mai mare în viitor, fie vor să analizeze toate ofertele și să o aleagă pe cea mai bună cu prima ocazie, adică în perioada de transferuri din iarnă. Cert este că oficialii clubului au refuzat oferta venită din partea celor de la Real Madrid, iar Pavard va juca în continuare în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii nemți scriu că șvabii le-ar fi transmis oficialilor de pe Santiago Bernabeu că nu vor să fie “fraieriți” și că ar fi mai bine “să își pună pofta în cui”, pentru că Pavard nu este de vânzare. Fundașul francez a fost format la Lille și a semnat cu Stuttgart în 2016. Benjamin Pavard a jucat în 62 de partide pentru Stuttgart, 5 dintre ele în actualul sezon de Bundesliga.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri