Sporturi

Su-Wei Hsieh, încrezătoare înaintea meciului cu Halep de la Wimbledon 2018: “Pe iarbă, oricine are o şansă”

Autor: Irina Aldea | 07.07.2018 | 12:34
Su-Wei Hsieh, încrezătoare înaintea meciului cu Halep de la Wimbledon 2018

Su-Wei Hsieh, locul 48 WTA, priveşte cu încredere meciul cu Simona Halep, locul 1 WTA, din turul al treilea al turneului de la Wimbledon, chiar dacă nu a mai învins niciodată o jucătoare din Top 10 WTA.

Simona Halep își continuă parcursul la Wimbledon cu o altă adversară din Asia. După Kurumi Nara și Saisai Zheng, liderul mondial o va înfrunta pe Su-Wei Hsieh, din Taiwan, în turul 3 al competiţiei. Jucătoarea de pe locul 48 în ierarhia WTA se anunţă o adevărată provocare pentru Simona Halep. “Nu am mai învins nicio jucătoare din Top 10, aşa că nu e treaba mea să mă gândesc la asta. Dar se pare că pe iarbă oricine are o şansă de a învinge o jucătoare din top 10, aşa că este un semn bun”, a declarat Hsieh, pentru AFP.

Sportiva din Taiwan se bucură că în tenisul feminin au apărut mai multe jucătoare bune şi că hegemonia unor sportive ca Maria Şarapova, Serena Williams sau Victoria Azarenka s-a încheiat pentur moment. “Este bine că putem să nu bucurăm de un joc mai variat. Înainte erau întotdeauna Maria Şarapova, Victoria Azarenka, Serena Williams. Acum, avem mai multe fete tinere, care le vor oferi oportunităţi diferite de a concura celorlalte fete. Apar multe fete tinere care evoluează cu forţă şi încearcă din răsputeri să câştige fiecare meci”, a spus ea.

Simona Halep – Su-Wei Hsieh pentru optimi la Wimbledon 2018

Simona Halep, liderul WTA, va juca sâmbătă, de la ora 15.00, cu taiwaneza Su-Wei Hsieh, numărul 48 mondial, în turul trei al turneului de la Wimbledon, conform programului anunţat de organizatori. Meciul va fi primul al zilei pe terenul 1. Jucătoarea din Taiwan este pentru a doua oară în turul al treilea la Wimbledon. Ea a mai atins această fază, cea mai înaltă pe iarba londoneză, în 2012. Halep a câştigat singurul meci disputat cu Hsieh, în 2013, în turul I al turneului de la Cincinnati, cu scorul de 6-7 (5), 6-1, 6-2.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!