News

SUA, un nou val de atacuri armate. Nouă oameni au fost împușcați mortal în Detroit, Houston și Oregon

Val de atacuri armate în SUA. În ultimele ore, nouă oameni au fost împușcați mortal în Detroit, Houston și Oregon. Doi atacatori au fost uciși, iar unul se află în custodia Poliției.
29.08.2022 | 13:33
SUA un nou val de atacuri armate Noua oameni au fost impuscati mortal in Detroit Houston si Oregon
Nouă oameni au fost uciși în trei atacuri armate raportate în SUA. Sursa foto: colaj Fanatik/ CBSNews.com
ADVERTISEMENT

Mai multe atacuri armate au avut loc în ultimele ore în SUA. Nouă oameni au fost împușcați mortal în Detroit, Houston și Oregon.

Nouă oameni au fost uciși în trei atacuri armate raportate în SUA. Incidentele, semnalate în Detroit, Houston și Oregon

În Houston, trei persoane au fost ucise cu focuri de armă trase de către un bărbat care le incendiase casa.

ADVERTISEMENT

Atacatorul a dat foc imobilului, apoi a început să tragă asupra oamenilor care se auto-evacuau. Incidentul a fost raportat duminică în jurul orei locale 01.00 a.m.

Conform presei de peste ocean, individul a deschis focul cu o pușcă de vânătoare. Doi oameni au murit la fața locului, iar unul a murit la spital din cauza rănilor foarte grave. Echipele de pompieri au salvat alți doi bărbați. Aceștia au fost internați cu răni care nu le pun viața în pericol.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a continuat să tragă și în timp ce pompierii se luptau cu focul, forțându-i să se adăpostească. Ofițerii de poliție l-au zărit pe bărbatul înarmat și l-au împușcat, a spus șeful Poliției din Houston, Troy Finner, conform NPR.org.

Tot duminică, la orele dimineții, un bărbat şi două femei au fost împuşcaţi în diferite locuri din oraşul Detroit. La scurt timp, un alt bărbat care i-a cerut autorului să se oprească a fost de asemenea împuşcat.

ADVERTISEMENT

Din păcate, doar unul dintre cei patru oameni împuşcaţi a supravieţuit, notează The Independent.

Fotografii ale suspectului au fost difuzate şi autorităţile au făcut apel la public să se prezinte la poliţie dacă îl recunosc.

ADVERTISEMENT

Una dintre victime aştepta autobuzul, una îşi plimba câinele şi o alta pur şi simplu trecea pe stradă‘”, a explicat James White, șeful Poliției din Detroit.

Apoi, în jurul orei locale 21:00, primarul Detroitului, Mike Duggan, a anunţat că suspectul a fost găsit şi arestat.

Trei persoane ucise și în Oregon

Un alt atac armat soldat cu trei morți a avut loc duminică seara în Oregon. Un bărbat a intrat într-un magazin alimentar și a împușcat mortal trei persoane, au declarat autoritățile.

Bărbatul despre care se presupune că este atacatorul a fost găsit ulterior mort înăuntrul spațiului comercial, a declarat Poliția într-un comunicat.

La o conferință de presă susținută duminică seara, șeful poliției din acest oraș, Mike Krantz, a spus că bărbatul înarmat avea asupra sa o pușcă model AR-15.

ADVERTISEMENT
Tags: