Simona Halep e OPTIMISTĂ după EŞEC: “Aveam nevoie de acest meci, înainte de Roland Garros!”

Adrian Căpriţă   
în Simona Halep
16/05/2015, 20:26
Simona Halep e OPTIMISTĂ după EŞEC: “Aveam nevoie de acest meci, înainte de Roland Garros!” GALERIE FOTO

UPDATE / Simona Halep a fost eliminată în semifinalele turneului de la Roma, după ce a fost învinsă de Carla Suarez Navarro, scor 6-2, 3-6, 5-7.

Românca a vorbit la finalul meciului despre partida pierdută, dar şi despre planurile pe care le are la Roland Garros: “A fost o săptămînă frumoasă, sînt mîndră de ce am realizat aici. Cred că voi pleca direct la Paris, unde voi începe pregătirile şi unde voi pune cap la cap ce s-a întîmplat la Roma. Bineînţeles că voi ţine capul sus, pentru că e doar o înfrîngere. Ai nevoie de înfrîngeri ca să poţi să o iei de la capăt şi să urci. Aveam nevoie de un astfel de meci lung, pe fizic, care mă va ajuta pentru Roland Garros. Sînt pregătită să mai am astfel de meciuri şi la Paris”, a declarat  Simona Halep la DolceSport.

Turneul de la Paris începe lunea viitoare, pe 25 mai.

VIDEO VEZI REZUMATUL MECIULUI ABSOLUT SENZAŢIONAL FĂCUT DE SIMONA HALEP AZI IN SEMIFINALE LA ROMA!!!

**************************************************************************

Carla Suarez Navarro va juca finala de la turneul din Roma, după ce a trecut în trei seturi de Simona Halep, scor 2-6, 6-3, 7-5.

“A fost un meci extrem de dificil, extrem de dur. Simona a jucat foarte bine şi foarte agresiv. Noi două mereu cînd ne întîlnim jucăm meciuri lungi, de trei seturi. Sînt foarte extenuată, cred că o să dorm neîntoarsă. Sper să mă refac pentru finală, pentru că mă aşteaptă un meci extrem de greu”, a declarat Carla Suarez Navarro la finalul partidei.

Iberica va juca ultimul act împotriva învingătoarei dintre Gavrilova şi Şarapova.

Închide ×