News

Subprefectul Brăilei, gafă în timpul ceremoniei militare de Ziua Națională: ”Vă rog să mă iertați”. Video

01.12.2020 | 20:06
Subprefectul Brailei gafa in timpul ceremoniei militare de Ziua Nationala Va rog sa ma iertati Video
ADVERTISEMENT

Simona Drăghincescu, subprefectul cu atribuții de prefect al județului Brăila, a comis o gafă amuzantă în timpul ceremoniei dedicate Zilei Naționale a României.

Oficialul județului din Muntenia s-a încurcat în timp ce saluta Garda de Onoare, prezentând asistenței o dreapta-mprejur și apoi o piruetă în timp ce a dat salutul oficial.

ADVERTISEMENT

Momentul haios cu Simona Drăghincescu a devenit viral în mediul online și a fost tratat cu zâmbete de internauți. Chiar și subprefectul Brăilei a reacționat în aceeași notă într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Gafă amuzantă comisă de subprefectul Brăilei în timpul ceremoniei militare de Ziua Națională

În toată această mare de momente cenușii, de carantine și de restricții, Ziua Națională a României a oferit un moment comic în timpul festivităților restrânse organizate marți în județul Brăila.

ADVERTISEMENT

Reprezentanta Guvernului în teritoriu, subprefectul cu atribuții de prefect al județului Brăila, Simona Drăghincescu, a fost în centrul atenției în această zi specială.

Aceasta a comis o dublă gafă în timpul ceremoniilor dedicate Zilei Naționale. Oficialul s-a încurcat în timp ce saluta Garda de Onoare din cauza faptului că nu cunoștea protocolul aplicat în astfel de situații, lucru recunoscut ulterior.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, oficialul a făcut dreapta împrejur în fața Gărzii de Onoare. Apoi s-a învârtit de două ori pe loc înainte de a pleca din fața soldaților.

Reacție auto-ironică a oficialului din Brăila

Subprefectul Brăilei a avut o reacție destul de rapidă pe pagina sa de Facebook după momentul comic petrecut marți în centrul orașului Brăila.

ADVERTISEMENT

Cu un simț evident al umorului, Simona Drăghincescu a explicat cum s-a ajuns la această dublă gafă și nu a ezitat să-și ceară scuze față de cetățeni.

”Asta se întâmplă când pui civilii să facă, FĂRĂ exercițiu, ceva specific militar… după cum se vede, mi-a “ieșit” onorabila piruetă, dar vă promit că unul viitor ceremonia va fi PERFECTĂ.
LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

PS: cred ca specialistul care mi a explicat cu 2 min inainte de ceremonie ce am de facut m-a supraestimat, sunt foarte inteligenta dar nu chiar atat de inteligentă încât să pricep asa ceva numai din 2 cuvinte, prima dată in viața mea.

Dacă am greșit vă rog să mă iertați, n-o sa se mai întâmple. PROMIT!”, a scris oficialul pe site-ul de socializare.

ADVERTISEMENT