Tudor Chirilă nu este doar cântăreț și om de televiziune, dar și afacerist. Acesta deține două firme, care îi aduc un profit uriaș anual. Cu toate acestea, de menționat este faptul că investește sume mari în educația copiilor.
Tudor Chirilă este cunoscut pentru muzica lui. A făcut parte din trupa Vama Veche, iar după ce formația s-a destrămat, a rămas în Vama. Este, de asemenea, antrenor al emisiunii Vocea României.
De-a lungului timpului, a cochetat și cu actoria și a scris cartea „Exerciții de echilibru”. Totodată, el și-a deschis și două afaceri, cu gândul la soția lui și la cei doi copii ai lor, pentru care muncește din greu.
Tudor Chirilă deține în totalitate companiile Agenția de Vise și Firma lu’ Tudor, după cu se arată în documentele de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, conform economica.net.
Agenția de Vise are ca obiect de activitate suport pentru interpretare artistică (spectacole) și Firma lu’ Tudor se ocupă de creaţie artistică. Iar la finalul anului 2023, profitul artistului a depășit suma de 2,6 milioane lei.
De menționat este faptul că o mare parte din banii câștigați îi investește în educația copiilor, care urmează cursurile unei școli britanice. Pentru asta, Tudor Chirilă scoate din buzunar, anual, 11.000 de euro.
„Merg la o școală britanică. N-aș spune că e o diferență majoră între școala publică și școala privată, în afara faptului că stau la școala aia până la 3.30 în loc să fie eliberați la 12 și duși într-un afterschool organizat tot de profesori, dar pe bani. Copiii merg cu telefoane și cu ceasuri. Dar sunt puși să le lase la intrare. Ai mei nu au telefoane și nici nu o să primească acces la social media. (…)
Problemele școlilor private sunt aceleași ca problemele școlilor publice și lucrurile nu au cum să funcționeze. Dacă începem de la faptul că un sistem de învățământ trebuie să aibă profesori buni, felul în care a decăzut profesia, trainingul, prăbușirea sistemului așa cum o cunoaștem, cum ai putea crede că la școlile private este o altă resursă umană.
Este o organizare puțin mai bună. Un prânz care se oferă. Dar sistemic, modul de predare, felul în care se gestionează copiii e același, părinții sunt aceiași”, a povestit actorul în podcastul moderat de Radu Paraschivescu și Cătălin Striblea, citat de gandul.ro.