Sporturi

Succesul cere sacrificii. Cum arată palma campioanei de la Roland Garros

10.06.2018 | 18:41
Succesul cere sacrificii Cum arata palma campioanei de la Roland Garros

Succesul cere sacrificii pentru a ajunge acolo unde orice sportiv visează. Gloria nu vine niciodată bătând din palme, ci după ani mulţi de muncă şi privaţiuni, dar satisfacţia pe care o oferă celui care a crezut că va veni ziua când va triumfa este uriaşă şi merită orice sacrificiu.

Este şi cazul Simonei Halep, noua campioană de la Roland Garros. Românca şi-a împlinit visul, de a câştiga un turneu de Grand Slam, dar privind la ambiţia şi la determinarea absolut extraordinară demonstrată şi în finala cu Sloane Stephens este de presupus că Roland Garros nu ar rămâne singura bornă notabilă la capitolul Grand Slam-uri din carieră.

Succesul cere sacrificii. Halep nu a putut masca urmele din palmă ale efortului

Simona s-a prezentat luni dimineaţă, aranjată ca un fotomdel, la şedinţa foto cu trofeul din incinta complexului Roland Garros şi a surprins extrem de plăcut prin lookul de autentică divă afişat, la nici 24 de ore de la imaginea gladiatorului din arenă.

Cum arată palma campioanei de la Roland Garros. Simona a depăşit durerile provocate de bătături şi răni, pentru a triumfa
Cum arată palma campioanei de la Roland Garros. Simona a depăşit durerile provocate de bătături şi răni

Un singur lucru nu a putut ascunde în ţinuta superbă cu care a impresionat, palma dreaptă, cea care a construit punct cu punct edificiul marelui triumf şi care este cea mai vie dovadă a forţei afişată de marea noastră campioană, de a câştiga şi împotriva tuturor durerilor produse de bătăturile şi rănile făcute de rachetă.