News

Accident grav în Suceava. Doi tineri au fost răniți în urma coliziunii dintre un autoturism și o motocicletă

Doi tineri din Suceava au fost răniți, duminică, 9 ianuarie, pe raza comunei Mălini. În accident au fost implicate un autoturism și o motocicletă. Una dintre victime este minoră.
09.01.2022 | 20:15
Accident grav in Suceava Doi tineri au fost raniti in urma coliziunii dintre un autoturism si o motocicleta
ADVERTISEMENT

Duminică, două persoane care circulau pe o motocicletă au fost rănite grav într-un accident rutier produs în urma coliziunii cu un autoturism. Tragedia a avut loc în jurul orei 14:40, în Suceava, pe raza comunei Mălini.

În urma acroșajului au fost răniţi conducătorul motocicletei, în vârstă de 21 de ani, şi pasagera acestuia, în vârstă de 15 ani. Ambele persoane sunt din localitate.

ADVERTISEMENT

Conducatorul motocicletei nu posedă permis de conducere și avea 0.04 mg/l în aerul expirat la testarea cu aparatuletilotest.

Doi tineri răniţi grav în Suceava. Conducătorul motocicletei nu avea permis și era băut

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, cele două victime nu purtau căşti de protecţie.

ADVERTISEMENT

Din primele informații se pare că accidentul s-a produs în momentul în care motociclistul a depăşit autoturismul, în timp ce conducătorul auto ar fi virat spre stânga, fără să se asigure. În acel moment a fost lovită din spate, partea faţă stânga a maşinii, conform Agepres.

Polițiștii au descoperit imediat că tânărul care conducea motocicleta nu are permis de conducere. Mai mult, băiatul consumase și băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT

A fost verificat și conducătorul mașinii. Acesta are permis de conducere valabil şi la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

A fost deschis un dosarul penal, iar cercetările vor continua pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

ADVERTISEMENT

Accident grav la începutul anului, în Suceava

În a doua zi din 2022, doi tineri au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost loviți de o mașină care a părăsit șoseaua. Clipele de groază s-au petrecut în localitatea Pătrăuți.

Cele două victime, ambele în vârstă de 19 ani au fost rănite grav, fiind transportate la spital.

Șoferul autorismului a fugit de la fața locului, dar a fost găsit ulterior de polițști. S-a stabilit că persoana care a condus autoturismul implicat în accident este un tânăr de 17 ani din comuna Pătrăuți. Băiatul care a provocat tragedia nu posedă permis de conducere.

ADVERTISEMENT