News

Suceveanca arestată pentru că a furat mașina iubitului său. Hoața s-a îmbătat și a dormit pe bancheta din spate

O tânără din Suceava a furat mașina iubitului său. Hoața a fost găsită în stare de ebrietate în timp ce dormea pe bancheta din spate.
24.05.2023 | 15:14
Suceveanca arestata pentru ca a furat masina iubitului sau Hoata sa imbatat si a dormit pe bancheta din spate
Suceveanca a adormit în mașina pe care a furat-o. Foto: Captura YouTube.
ADVERTISEMENT

În mijlocul nopții, un bărbat din Bilca a sunat la poliție pentru a raporta furtul mașinii sale din curtea casei. El a indicat o suspectă, o femeie în vârstă de 26 de ani, care era iubita lui. Apelul de urgență a fost efectuat în noaptea de 21 spre 22 mai, în jurul orei 3.20. Hoața a fost de negăsit.

Hoața a furat o mașină și a adormit pe bancheta din spate

Inițial, mașina căutată, un VW Passat, nu a fost găsită în acea noapte. Cercetările au fost reluate, luni dimineața, iar polițiștii au analizat înregistrările de pe camerele video care au arătat că mașina fusese furată duminică seara și condusă de o femeie care s-a plimbat pe străzile din Bilca.

ADVERTISEMENT

Luni, autoturismul a fost descoperit în zona unui izvor, în comuna Bilca. Surpriza a fost că pe bancheta din spate a mașinii se afla o femeie care dormea. Era vorba despre R. Ghețău, în vârstă de 26 de ani, din Vicovu de Jos, suspecta căutată, iubita reclamantului.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că hoața a condus autoturismul, motiv pentru care a fost supusă unui test cu aparatul etilotest marca Drager, utilizat de Secția 4 Poliție Rurală Gălănești. Rezultatul testului a indicat o concentrație de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

În plus, în urma verificărilor în bazele de date ale posesorilor de permise de conducere, s-a constatat că tânăra nu deține un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În lumina acestor constatări, polițiștii au luat măsuri în legătură cu săvârșirea presupusă a infracțiunilor de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “furt în scop de folosință”. Prin urmare, s-a emis un mandat de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, iar tânăra a fost escortată la Centrul de Reținere și Arest Preventiv Suceava.

ADVERTISEMENT

Crimă teribilă în Austria, săvârșită de un român

În februarie 2022, un român în vârstă de 24 de ani a fost acuzat de comiterea unei crime oribile în orașul Graz din Austria. Potrivit Parchetului din Graz, acesta este acuzat că a înjunghiat-o pe o femeie în vârstă de 41 de ani de 136 de ori folosind o foarfecă. După săvârșirea crimei, bărbatul a dat foc apartamentului în care locuia amanta lui. Ulterior, un alt cadavru a fost descoperit în Zurich, iar suspectul a recunoscut în timpul arestului că este responsabil și pentru acest caz.

Procurorul a subliniat că rezultatele anchetei sunt clare și nu există nicio îndoială cu privire la vinovăția acuzatului. Avocatul românului a declarat că acesta își recunoaște vina și își asumă responsabilitatea pentru faptele comise.

ADVERTISEMENT

Avocatul a mai menționat că clientul său a avut o copilărie dificilă și a luptat cu probleme legate de alcool și droguri. El speră că aceste aspecte vor fi luate în considerare în momentul pronunțării sentinței și că aceasta va fi mai indulgentă. Acuzatul a fost prezentat în fața instanței în cătușe, iar judecătorul a explicat că această măsură a fost luată din cauza declarațiilor bărbatului, care amenințase că va recurge la gesturi violente în timpul procesului, afirmând că nu mai are nimic de pierdut.

 

ADVERTISEMENT
Tags: