News

Suceveni urmăriți de un ghinion fatal. Plecați spre Grecia, au fost implicați într-un accident groaznic în Bulgaria. El a murit pe loc, iar soția e în comă, cu picioarele amputate

O familie din județul Suceava a fost urmărită de un ghinion incredibil pe o autostradă din Bulgaria, la 30 de kilometri distanță de Sofia, în timp ce se deplasa spre Grecia.
02.08.2022 | 17:40
Suceveni urmariti de un ghinion fatal Plecati spre Grecia au fost implicati intrun accident groaznic in Bulgaria El a murit pe loc iar sotia e in coma cu picioarele amputate
Și-au programat vacanța în Grecia și au fost implicați într-un accident groaznic pe o autostradă din Bulgaria. Foto: rawpixel.com
ADVERTISEMENT

Conform monitorulsv.ro, familia din Ipotești putea scăpa de urmările grave ale accidentului rutier, dar parcă totul a fost împotriva acesteia. În cele din urmă, șoferul a murit pe loc, iar soția lui a pierdut mult sânge și are picioarele amputate.

N-au mai ajuns în vacanța din Grecia

Din fericire, fetița acestora, în vârstă de 5 ani, a scăpat teafără. Potrivit sursei citate, în prim-plan apar soții Silviu Gabriel Ilie și Crina Florinela, care se deplasau spre Grecia alături de fetița lor.

ADVERTISEMENT

El era șofer profesionist de 20 de ani și parcursese sute de mii de kilometri înainte de această plecare în concediu. Aflat la volanul unui VW, în noaptea de sâmbătă spre duminică, șoferul a oprit la un moment dat pentru a se odihni și a bea o cafea.

Din nefericire, la puțin timp după miezul nopții a urmat nenorocirea. Surse apropiate familiei au dezvăluit că accidentul s-a produs pe o porțiune de autostradă care avea probleme tehnice din cauza producerii altor accidente rutiere.

ADVERTISEMENT

Astfel, chiar în locul în care familia de suceveni a fost implicată în accidentul rutier exista o bucată de parapet care se desprinsese din cauza altor impacturi.

Este și vina autorităților bulgare?

Culmea ghinionului! La un moment dat, suceveanul a pierdut controlul asupra mașinii și a intrat în derapaj. S-a izbit chiar de parapetul rupt al autostrăzii.

ADVERTISEMENT

Bucata metalică a găurit ușa și a intrat prin picioarele femeii și prin soțul ei, care a murit pe loc. Grav rănită, ea a pierdut o cantitate mare de sânge, iar medicii au decis să-i amputeze picioarele.

Acum, suceveana este intubată, iar medicii au anunțat că va rămâne internată o perioadă mai lungă. În ceea ce privește motivele din jurul producerii accidentului, sunt mai multe variante.

ADVERTISEMENT

Fie șoferul s-a întors pentru o fracțiune de secundă, din dorința de a verifica centura de siguranță a fetiței, fie mașina a derapat din cauza șoselei ude. Cei care l-au cunoscut pe bărbatul decedat exclud varianta conform căreia el ar fi putut adormi la volan.

ADVERTISEMENT