Fotbal international

SUD ON TOUR! Ultraşii Stelei, în tribune în “infernul” de la Salonic

Ultraşii de la Peluza Sud mai au de aşteptat până în toamnă pentru a fi din nou alături de Steaua. Până atunci, îşi fac încălzirea în Europa League. Câţiva dintre ei au fost prezenţi...
17.02.2017 | 18:19
SUD ON TOUR Ultrasii Stelei in tribune in infernul de la Salonic

Ultraşii de la Peluza Sud mai au de aşteptat până în toamnă pentru a fi din nou alături de Steaua. Până atunci, îşi fac încălzirea în Europa League. Câţiva dintre ei au fost prezenţi la Salonic, la partida PAOK-Schalke 04.

Cei 10 fani ai Stelei care au mers la Salonic au stat în galeria celor de la PAOK. Este recunoscută relaţia de amiciţie dintre cele două grupuri de fani. Alături de stelişti au fost în Grecia şi suporteri ai celor de la ŢSKA Sofia, dar nu au lipsit nici cei de la Partizan Belgrad.

Cele patru echipe au galerii înfrăţite de mai mult timp şi participă la diverse evenimente împreună, sub sloganul “Army Brothers”. Aşa cum era de aşteptat, a fost show la Salonic. Fanii lui PAOK, ajutaţi de întăririle din Serbia, Bulgaria şi România, au creat o atmosferă incendiară.

IFrameEuropa League. Schalke a câştigat clar cu PAOK, scor 3-0.
Pe teren însă, PAOK nu le-a putut face faţă celor de la Schalke 04. Nemţii s-au impus fără probleme, scor 3-0, şi sunt deja siguri de calificarea în optimile de finală ale Europa League. Burgstaller, Meyer şi Huntelaar au marcat golurile pentru “mineri”, care au fost şi ei susţinuţi de un contingent numeros de fani.

Înaintea meciului au avut loc confruntări între fanii celor două echipe. Un grup de suporteri ai lui Schalke 04 a fost atacat de “ultraşii” lui PAOK în timp ce se afla la o terasă din Salonic. Din fericire, nu au existat răniţi.

Tensiunile dintre fanii celor două existau din 2013, de la o confruntare din faza play-off a Ligii Campionilor. A fost 1-1 în Germania, unde a fost un adevărat spectacol în tribune. Pe străzi, însă, au existat multe ciocniri violente.

Returul de la Salonic s-a jucat cu porţile închise, iar Schalke 04 s-a impus cu 3-2 şi a mers în grupe.

IFrame