Vacanţă începută cu nervi şi aşteptare. Cozi uriaşe la ieşirea din ţară pe la Vama Nădlac

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 13:43
Vacanţă începută cu nervi şi aşteptare. Cozi uriaşe la ieşirea din ţară pe la Vama Nădlac

Sute de şoferi au stat ore în şir la coadă să iasă din ţară pe la Nădlac. Aglomeraţia s-a format pe porţiunea de autostradă care duce la punctul de frontieră. Mulţi plecau în vacanţă, aşa că au încercat să-şi păstreze calmul, deşi au pierdut timp preţios pe drum. Nici vameşii n-au vreo soluţie – e sezon de concedii şi mereu se întâmplă la fel, spun ei.

Vacanţa a început cu stângul pentru şoferii care s-au gândit să iasă din România prin Vama Nădlac. Oamenii au avut de înfruntat cozi kilometrice, pe porţiunea care leagă punctul de frontieră de autostradă. Mihaela Creţu, reporter Digi24: „La ieşire din ţară, coloana de maşini depăşeşte trei kilometri, iar ca să ajungă aproape de punctul de frontieră, şoferii au avut de aşteptat chiar şi două ore”.

Sursa: Digi24.ro

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×