Life

Sue Ellen din Dallas, devastată după moartea fiului. Cum arată acum actrița Linda Gray și ce face la 75 de ani

Linda Gray, actrița care a interpretat-o pe Sue Ellen în celebrul serial Dallas, a ajuns la vârsta de 75 de ani, pierzându-și unicul fiu.
02.11.2021 | 16:13
Sue Ellen din Dallas devastata dupa moartea fiului Cum arata acum actrita Linda Gray si ce face la 75 de ani
Sue Ellen din Dallas, devastată după moartea fiului. Cum arată acum actrița Linda Gray și ce face la 75 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de origine americană este devastată după moartea fiului său, Jeff Thrasher, care și-a pierdut viața pe 23 noiembrie 2020. Acesta este cel mai dureros lucru pentru o mamă.

Sue Ellen din Dallas este cea care a făcut tristul anunț pe pagina sa de Instagram, acolo unde postează imagini și filmări din viața profesională sau de zi cu zi.

ADVERTISEMENT

Cu mare durere în suflet actrița și-a anunțat fanii că viața a pus-o în fața unei tragedii, Linda Gray fiind marcată de pierderea copilului ei.

Sue Ellen din Dallas, o viață încărcată. Actrița Linda Gray și-a pierdut fiul

A fost cea mai bună, mai amuzantă şi mai dulce fiinţă umană. Am amintiri atât de dulci de când am gătit cu el. Întotdeauna sculpta curcanul şi făcea sosul special de afine”, spunea Linda Gray despre regretatul ei fiu.

ADVERTISEMENT

Jeff Thrasher a murit la vârsta de 56 de ani, lăsând în urma sa o carieră în televiziune. A fost producător și regizor, experiența de 15 ani lăsându-și amprenta în foarte multe dintre proiectele sale.

Pe lângă televiziune și documentare, regretatul fiu al actriței avea cunoștințe în marketing şi numeroase premii la activ. Era un povestitor pasionat și iubea aventura.

ADVERTISEMENT

Sue Ellen din Dallas, departe de lumina reflectoarelor

Actrița s-a retras din lumina reflectoarelor de o vreme bună. Ajunsă la vârsta de 75 de ani vedeta este activă în social media, unde postează imagini cu regretatul său fiu de care era tare mândră.

De asemenea, Sue Ellen din Dallas reușește să fie în continuare în atenția fanilor, asta pentru că are foarte multe imagini din perioada filmărilor.

ADVERTISEMENT
Linda Grey și regretatul ei fiu
Linda Grey și regretatul ei fiu, Jeff. Sursa foto: Instagram.com

Sue Ellen din Dallas, viață marcată de tragedii. Ce a povestit actrița

Din păcate, actrița nu a trăit o singură dramă de-a lungul vieții. Sue Ellen din Dallas a povestit la un moment dat că i-au trebuit 21 de ani să scape de un mariaj în care nu se simțea deloc femeie.

A fost căsătorită cu Ed Thrasher între anii 1962 – 1983, cuplul având un băiat și o fată, care a ajuns la vârsta de 55 de ani, pe nume Kelly. Ea este măritată cu Lance Sloane.

Linda Gray a vorbit sincer despre căsnicia cu bărbatul care i-a dăruit doi copii, precizând în cartea „Drumul către fericire este întotdeauna în construcţie” cum s-a simțit ca și soție.

„Pentru că am făcut sex, m-am gândit: «Oh, acum sunt un adult, o femeie», dar nu m-am simţit iubită şi protejată”, spunea vedeta, care s-a simțit abandonată la numai o zi de la nuntă.

Cine a fost Linda Gray și cum a fost copilăria actriței

Vedeta din renumitul serial Dallas a suferit și în copilărie, asta din cauza mediului în care a crescut. Linda Gray și-a trăit primii ani de viață în Culver City, Los Angeles, la vârsta de 5 ani fiind diagnosticată cu poliomielită.

Actrița a fost nevoită să stea luni bune la pat, revenindu-și complet în cele din urmă. Din păcate, episodul a făcut-o pe mama ei să cadă în patima alcoolului, lucru care a marcat-o pe artistă.

Sue Ellen din Dallas avea să povestească peste ani că uneori cea care i-a dat viață uita să cumpere de mâncare, lucru care a făcut-o pe actriță să se ocupe singură de gătit.

Faptul că a crescut aproape de studiourile de film a ajutat-o să urmeze o carieră în domeniu. A început să pozeze încă din adolescență pentru diferite reclame și companii, cariera fiind oprită o vreme în timpul mariajului.

La vârsta de 37 de ani avea să ia primele cursuri de actorie, fiind încurajată de actorul Dennis Weaver. Acesta i-a descoperit talentul, un an mai târziu fiind chemată pentru o audiție. Așa a ajuns să joace rolul lui Sue Ellen din Dallas.

De aici și până la o carieră în cinematografie nu a mai fost decât un singur pas, Linda Gray reușind să fie  o femeie care știe ce vrea și care avea să pună căsnicia pe plac secund.

ADVERTISEMENT