Suedezii iau peste picior România, după înfrângere! ”Au dat drumul la oi”

Filon Stan   
in Fotbal intern
28/03/2018, 13:55
Suedezii iau peste picior România, după înfrângere! ”Au dat drumul la oi”

Suedezii iau peste picior România, după ce reprezentativa lor a plecat înfrântă din Craiova! Suedezii au dat vina pe gazon, dar şi pe comportamentul lui Sebastian Colţescu, al patrulea oficial al partidei.

Antrenorul naţionalei din Sueda susţine că arbitrul a ajutat gazdele, în timp ce atacantul Guidetti a criticat gazonul. “Ne-a făcut să părem nişte idioţi”. Presa suedeză profită şi ea de ocazie pentru a ironiza România. “Datele recente furnizate de Eurostat sunt remarcabile: România este a treia ţară din Uniunea Europeană ca număr de oi. Anul trecut, erau 9,8 milioane de oi, iar ieri cineva le-a dat drumul să pască pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

Suedezii au găsit iarbă medievală, maci şi jandarmi. ”Am bătut în retragere”

Sau cel puţin aşa arăta. Naţionala Suediei se aştepta la un meci bun în deplasare, cu vreme frumoasă de martie şi un adversar care să opună rezistenţă. În schimb, a ajuns pe o arenă ultramodernă cu iarbă medievală, maci şi jandarmi. Am bătut cu toţii în retragere”, scrie publicaţia Aftonbladet.se.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×