Fotbal international

Suedia – Coreea de Sud 1-0 la CM 2018. Scandinavii, victorie cu emoţii!

Suedia  Coreea de Sud 10 la CM 2018 Scandinavii victorie cu emotii
ADVERTISEMENT

Suedia – Coreea de Sud 1-0 s-a jucat în prima etapă din Grupa F a Campionatului Mondial 2018. Granqvist a marcat singurul gol al meciului dintr-o lovitură de la 11 metri. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 64 / GOOOOOOL Suedia! A marcat Granqvist din penlaty.

Partida are loc la Novgorod, pe o arenă de aproximativ 45.000 de locuri, și va lua startul la ora 15:00. Arbitrul meciului va fi  Joel Aguilar, din El Salvador. Cele două echipe fac parte din grupa F, alături de Germania și Mexic.

ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 14:25 S-au anunţat formaţiile oficiale în cele două tabere


UPDATE:  18 iunie: ora 13:20 Play-maker-ul Suediei, Viktor Claesson, care joacă în Rusia, la FK Krasnodar, e convins că echipa sa poate merge mai departe de faza grupelor. “Avem un lot foarte omogen şi cu relaţii de joc foarte strânse. Muncim foarte bine împreună şi nu trebuie să fim subestimaţi. Fiţi siguri că Suedia nu va fi o pradă uşoară pentru nimeni”!.


Suedia – Coreea de Sud LIVE TEXT, minut cu minut la Campionatul Mondial 2018

Suedia s-a calificat la turneul final mondial din acest an reușind să învingă naționala Italiei în baraj. Aproape nimeni nu miza pe nordici, ținând cont și de absența lui Zlatan Ibrahimovic, probabil cel mai bun fotbalist suedez din istorie. Suedia a învins însă Italia în dublă manșă fără a primi gol timp de 180 de minute. După acest succes extraordinar, echipa lui Janne Andersson și-a programat șase jocuri de pregătire. Nu a avut nici pe departe rezultate strălucite: o singură victorie, trei remize și două eșecuri. Printre înfrângeri se regăsește și cea cu România, scor 0-1, de la Craiova.

ADVERTISEMENT

Suedia – Coreea de Sud LIVE STREAM, în grupa F la CM 2018

Coreea de Sud nu a strălucit în campania de calificare din Asia. A încheiat grupa A pe locul 2, la distanță mare de câștigătoarea grupei Iran. Un amănunt de culoare pentru pasionații de pariuri: sud-coreenii au terminat în TG 0-2 nu mai puțin de șapte din totalul celor zece partide avute în preliminarii. Coreea de Sud are un bilanț încă și mai rău decât Suedia în jocurile de pregătire: o victorie, un egal și patru înfrângeri.

Suedia – Coreea de Sud LIVE VIDEO pe TVR 1 si TVR HD

Doar cinci jucători din lotul sud-coreenilor evoluează la cluburi din Europa. Vedeta este fără îndoială Son Heung-min, de la Tottenham, însă mai pot face diferența Koo Ja-cheol, de la Augsburg, și Ki Sung-yueng, de la Swansea. De cealaltă parte, suedezii au venit în Rusia cu mulți fotbaliști care evoluează în top 5 campionate ale Europei, însă doar la echipe mici. Îi amintim aici pe Ola Toivonen, de la Toulouse, Sebastian Larsson, de la Hull City, Andreas Granqvist, de la Krasnodar. Omul de bază al apărării este însă Victor Lindelöf, de la Manchester United.

ADVERTISEMENT

Suedia – Coreea de Sud LIVE cote la pariuri CM 2018

Nordicii pornesc ușor favoriți la casele de pariuri online, cu o cotă medie la victorie de 2.00. În schimb, cei care vor miza pe victoria asiaticilor beneficiază de cota 4.00, iar cei care vor miza pe rezultatul de egalitate vor beneficia de cota 3.35.