Carousel hot news

Trei fotbalişti celebri acuzaţi de hărţuire sexuală în Suedia! ”Mi-au arătat părţile intime”

O fostă jucătoare de fotbal din Suedia a dezvăluit că a fost victima hărţuirii sexuale din partea a trei fotbalişti "foarte cunoscuţi" din naţionala suedeză din anii 2000, informează...
23.10.2017 | 11:52
Trei fotbalişti celebri acuzaţi de hărţuire sexuală în Suedia! ”Mi-au arătat părţile intime”

O fostă jucătoare de fotbal din Suedia a dezvăluit că a fost victima hărţuirii sexuale din partea a trei fotbalişti “foarte cunoscuţi” din naţionala suedeză din anii 2000, informează Aftonbladet. Gunilla Axen, care a câştigat titlul de campioană europeană cu Suedia în 1984, a afirmat că cei trei fotbalişti sunt “oameni foarte cunoscuţi, performanţi şi respectaţi”, însă nu le-a dat numele. Ea a precizat că a primit de “trei ori fotografii cu penisul lor”.

În momentul faptelor, Gunilla Axen lucra în departamentul de dezvoltare al federaţiei suedeze (SvFF). Ea afirmă că nu a fost singura victimă a hărţuirii sexuale în cadrul SvFF. ”Preşedintele forului şi membrii de conducere au aflat de aceste hărţuiri, dar nu au spus nimic”, a subliniat fosta jucătoare suedeză. Actualul preşedinte al federaţiei, Lars Ake Lagrell, care nu era în funcţie la momentul faptelor, s-a declarat şocat de acuzaţiile formulate de Gunilla Axen. ”Nu tolerăm acest tip de comportament. Trebuie să aflăm mai multe şi să acţionăm cât mai repede, pentru că aşa ceva este inacceptabil”, a declarat purtătorul de cuvât al SvFF, Niklas Bodell. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Suedia a participat în 2000 la Campionatul European

În 2000, Suedia a participat la turneul final al Campionatului European, dar nu a reuşit să treacă de faza grupelor, încheind pe ultima poziţie, cu un singur punct. Cei mai reprezentativi jucători din acea perioadă erau Henrik Larsson, Kennet Andersson, Frederik Ljungberg, Patrick Andersson, Olof Mellberg, Stefan Schwarz, Joachim Bjorklund şi Par Zetterberg.

Această mărturisire vine după ce două foste gimnaste, ucraineanca Tatiana Guţu şi americanca McKayla Maroney, au dezvăluit că au fost hărţuite, molestate şi violate în perioada în care se aflau în activitate. Guţu ar fi fost violată de fostul campion mondial Vitali Şcerbo din Belarus, iar Maroney ar fi fost molestată de doctorul echipei de gimnastică a Statelor Unite, Larry Nassar.

La Holywood, mai multe actriţe l-au acuzat pe Harvey Weinstein, producător de filme, de hărţuire sexuală. Imediat după acest eveniment, tot mai multe femei din întreaga lume au povestite momente asemănătoare pe reţele de socializare. Toate aceste mesaje sunt urmate de hashtag-ul #metoo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri