Fotbal intern

Suedia – România s-ar putea disputa cu casa închisă! Câte bilete mai sunt disponibile pe “Friends Arena”

21.03.2019 | 20:34
Suedia - România s-ar putea disputa cu casa închisă

Suedia – România s-ar putea disputa cu casa închisă, din moment ce fanii nordicilor s-au înghesuit să cumpere bilete în ultimele zile. Meciul dintre cele două selecţionate se va disputa sâmbătă, de la ora 19:00, în prima etapă a Grupei F a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020.

Suedia – România s-ar putea disputa cu casa închisă. Câţi spectatori sunt aşteptaţi

Meciul Suedia – România ar şanse mari să se dispute cu casa închisă. Cu două zile înainte de partida de la Stockholm, fanii selecţionatei antrenate de Janne Andersson au cumpărat mare parte dintre bilete, organizatorii aşteptându-se la o asistenţă de peste 49.000 de spectatori.

În acest moment, pe site-ul stadionului “Friends Arena” mai sunt puţine bilete disponibile pentru meciul cu România. Conform ziarelor din Suedia, oficialii Federaţiei se aşteaptă ca partida de sâmbătă să se dispute cu casa închisă. În aceste condiţii, Suedia – România va avea o asistenţă mai bună decât ultimele meciuri jucate de nordici, fie amicale, fie din Liga Naţiunilor.

Suedia - România s-ar putea disputa cu casa închisă
Suedia – România s-ar putea disputa cu casa închisă

Fanii români fac deplasarea pentru meciul cu Suedia

Selecţionata antrenată de Cosmin Contra va avea parte de o galerie importantă la Stockholm. Federaţia Română de Fotbal se aşteaptă ca aproape 2.300 de suporteri să facă deplasararea, din moment ce toate biletele acordate românilor s-au vândut. Un bilet în galeria României, pentru partida de pe “Friends Arena”, a costat 95 de lei şi au putut fi achiziţionate de pe site-ul FRF.

Înainte de meciul Suedia – România, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a susţinut că o remiză ar fi un rezultat bun în startul preliminariilor. “Contează foarte mult să începem cu dreptul această campanie de calificare, sper să ne întoarcem cu cel puţin cu un punct din Suedia. Da, ne mulţumim şi cu un punct, dar în acelaşi timp trebuie să pregăteşti meciul la victorie şi aşa cum arată echipa naţională astăzi, chiar dacă avem atât de mulţi accidentaţi şi absenţi, este neînvinsă în meciurile oficiale şi am arătat foarte bine mai ales în meciurile din deplasare. Chiar mai bine în meciurile din deplasare decât acasă. Aşa că trebuie să transmitem acest mesaj de încredere jucătorilor, că se poate”, a declarat Răzvan Burleanu.