ADVERTISEMENT
Carousel hot news

“Suferim din punct de vedere fizic!” De ce nu joacă Hamza

Adrian Falub, antrenorul Concordiei, susţine că, în ciuda victoriei clare, formaţia sa nu este calificată în finala Cupei Ligii. Antrenorul a explicat şi motivul pentru care Hamza nu a debutat...
Autor: Răzvan Scarlat | 10.03.2016 | 20:33

Adrian Falub, antrenorul Concordiei, susţine că, în ciuda victoriei clare, formaţia sa nu este calificată în finala Cupei Ligii. Antrenorul a explicat şi motivul pentru care Hamza nu a debutat în tricoul formaţiei ilfovene.

ADVERTISEMENT

„Am cîştigat meritat. Rezultatul poate fi remontat, calificarea nu este jucată. Avem jucători cu calitate, care vor creşte de la o zi la alta. Am marcat la prima ocazie cu Dinamo şi aici s-a făcut diferenţa. Pena şi Milevski se completează foarte bine. Am demonstrat că sîntem o echipă bună, dar suferim din punct de vedere fizic pentru că unii jucători au venit tîrziu. Dacă aveam aceşti jucători în pregătiri, altele erau rezultatele echipei. Sper ca şi Hamza să ne ajute pe viitor. El, încă, nu este legitimat. Meciul cu CS U, din campionat, este foarte important. Sper să ne recuperăm pînă atunci”, a spus Falub.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!