Life

Suferinţă şi lacrimi pentru aceste zodii! Se despart definitiv chiar de Valentine’s Day

09.02.2021 | 17:25
Suferinta si lacrimi pentru aceste zodii Se despart definitiv chiar de Valentines Day
ADVERTISEMENT

Deși Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, câteva zodii nu vor avea noroc în dragoste și vor avea parte de suferință și lacrimi, spunându-i „adio” partenerului de viață. Va fi o perioadă dificilă pentru acestea, însă vor găsi dragostea atunci când se așteaptă mai puțin. 

Sărbătoarea așteptată cu nerăbdare de toate cuplurile vine cu o surpriză total neplăcută pentru unii nativi, a căror poveste de dragoste va ajunge la final.

ADVERTISEMENT

Diferențele de caracter, secretele și dorințele acestor zodii reprezintă cauzele principale pentru care merg pe drumuri separate. Pentru ele, aceasta va fi cea mai bună alegere și vor realiza acest lucru mai târziu.

Suferinţă şi lacrimi pentru aceste zodii! Se despart definitiv chiar de Valentine’s Day

Gemeni

Din păcate, astrele nu au planuri tocmai plăcute pentru această zodie cu ocazia sărbătorii de Valentine’s Day. Gemenii rup legătura amoroasă cu partenerul de viață din cauza unor secrete care au ieșit abia acum la suprafață și care le afecteează relația. Chiar dacă nu există secrete care să amenințe relația Gemenilor, planurile diferite de viitor și monotonia în cuplu duc, inevitabil, la despărțire.

ADVERTISEMENT

Gemenii nu trebuie să dispere, ci să aibă răbdare și să nu-și piardă speranța că lucrurile vor deveni mai bune cât de curând. Acum pare că totul este pierdut, însă lucrurile bune se vor întâmpla atunci când sunt cu adevărat pregătiți. Acești nativi sunt direcți și spun cu sinceritate ceea ce gândesc,

Rac

Lipsa de comunicare într-o relație duce la neînțelegeri profunde între parteneri, lucru care s-a simțit și pentru Raci. Acești nativi sunt extrem de discreți și nu își exprimă sentimentele cu ușurință, așa că evită, de multe ori, să spună exact ceea ce gândesc. Mai mult, Racii au replici foarte acide atunci când se ceartă cu partenerul de viață, acesta fiind încă un impediment în relația lor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă povestea lor de dragoste ajunge la final, Racii vor avea suficient timp să se gândească mai mult la ei și să schimbe anumite lucruri din viața lor care nu le convin. Atunci când vor fi pe deplin pregătiți, dragostea le va bate la ușă din nou.

Pești

Peștii aveau planuri mari de viitor cu persoana iubită, însă o lovitură va veni chiar în ziua de 14 februarie. Chiar dacă au încercat să dea o șansă relației, lucrurile sunt mai complicate, iar flacăra de la început se stinge, încetul cu încetul. S-ar putea ca relația să se destrame din cauza unor neadevăruri din partea persoanei iubite, iar Peștii nu pot accepta minciuna, chiar dacă sunt firi romantice și iartă multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu trebuie să profite de bunătatea nativului Pești și nici să-i piardă încrederea. Chiar dacă situația nu este foarte roz în plan amoros, aceste zodii vor avea noroc din punct de vedere profesional și vor realiza tot ce și-au propus. Dragostea mai poate aștepta, iar lucrurile se vpr așeza, la un moment dat.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi