Life

Suferinţă şi lacrimi pentru aceste zodii! Se despart definitiv chiar de Valentine’s Day

09.02.2021 | 17:25
Suferinta si lacrimi pentru aceste zodii Se despart definitiv chiar de Valentines Day
ADVERTISEMENT

Deși Valentine’s Day se apropie cu pași repezi, câteva zodii nu vor avea noroc în dragoste și vor avea parte de suferință și lacrimi, spunându-i „adio” partenerului de viață. Va fi o perioadă dificilă pentru acestea, însă vor găsi dragostea atunci când se așteaptă mai puțin. 

Sărbătoarea așteptată cu nerăbdare de toate cuplurile vine cu o surpriză total neplăcută pentru unii nativi, a căror poveste de dragoste va ajunge la final.

ADVERTISEMENT

Diferențele de caracter, secretele și dorințele acestor zodii reprezintă cauzele principale pentru care merg pe drumuri separate. Pentru ele, aceasta va fi cea mai bună alegere și vor realiza acest lucru mai târziu.

Suferinţă şi lacrimi pentru aceste zodii! Se despart definitiv chiar de Valentine’s Day

Gemeni

Din păcate, astrele nu au planuri tocmai plăcute pentru această zodie cu ocazia sărbătorii de Valentine’s Day. Gemenii rup legătura amoroasă cu partenerul de viață din cauza unor secrete care au ieșit abia acum la suprafață și care le afecteează relația. Chiar dacă nu există secrete care să amenințe relația Gemenilor, planurile diferite de viitor și monotonia în cuplu duc, inevitabil, la despărțire.

ADVERTISEMENT

Gemenii nu trebuie să dispere, ci să aibă răbdare și să nu-și piardă speranța că lucrurile vor deveni mai bune cât de curând. Acum pare că totul este pierdut, însă lucrurile bune se vor întâmpla atunci când sunt cu adevărat pregătiți. Acești nativi sunt direcți și spun cu sinceritate ceea ce gândesc,

Rac

Lipsa de comunicare într-o relație duce la neînțelegeri profunde între parteneri, lucru care s-a simțit și pentru Raci. Acești nativi sunt extrem de discreți și nu își exprimă sentimentele cu ușurință, așa că evită, de multe ori, să spună exact ceea ce gândesc. Mai mult, Racii au replici foarte acide atunci când se ceartă cu partenerul de viață, acesta fiind încă un impediment în relația lor.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă povestea lor de dragoste ajunge la final, Racii vor avea suficient timp să se gândească mai mult la ei și să schimbe anumite lucruri din viața lor care nu le convin. Atunci când vor fi pe deplin pregătiți, dragostea le va bate la ușă din nou.

Pești

Peștii aveau planuri mari de viitor cu persoana iubită, însă o lovitură va veni chiar în ziua de 14 februarie. Chiar dacă au încercat să dea o șansă relației, lucrurile sunt mai complicate, iar flacăra de la început se stinge, încetul cu încetul. S-ar putea ca relația să se destrame din cauza unor neadevăruri din partea persoanei iubite, iar Peștii nu pot accepta minciuna, chiar dacă sunt firi romantice și iartă multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu trebuie să profite de bunătatea nativului Pești și nici să-i piardă încrederea. Chiar dacă situația nu este foarte roz în plan amoros, aceste zodii vor avea noroc din punct de vedere profesional și vor realiza tot ce și-au propus. Dragostea mai poate aștepta, iar lucrurile se vpr așeza, la un moment dat.

ADVERTISEMENT