News

Suferința unei familii de români din Italia: Fata lor s-a stins din viață la doar 15 ani, în urma unui accident. Fratele copilei, în stare gravă la spital

Suferință de nedescris pentru o familie de români din Italia. Fiica lor a murit într-un accident rutier, iar fratele copilei este în stare critică.
30.05.2023 | 17:26
Suferinta unei familii de romani din Italia Fata lor sa stins din viata la doar 15 ani in urma unui accident Fratele copilei in stare grava la spital
Suferința unei familii de români din Italia: Fata lor s-a stins din viață la doar 15 ani. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Gazetaromanească.com/Observatornews.ro
ADVERTISEMENT

O familie de români din Italia trece printr-o suferință de nedescris, după ce fata lor, în vârstă de 15 ani, s-a stins din viață în urma unui accident cumplit. În mașina morții se afla și fratele copilei, care acum este în stare gravă la spital.

Suferința unei familii de români din Italia: Fiica lor a murit în urma unui accident

Tragedia din Italia a avut loc duminică dimineața, în Torricella, o comună din provincia Taranto, regiunea Puglia. În mașina respectivă, un Ford Fiesta, se aflau Ana, fiica familiei din România, fratele ei mai mare și alți doi tineri, o adolescentă de 16 ani și șoferul, în vârstă de 28 de ani.

ADVERTISEMENT

Cei patru tineri veneau dintr-un club, iar pe autostrada Perugia-Bettolle, conducătorul auto, Julio Cesar Vera Quinozez, ar fi efectuat o manevră periculoasă, intrând într-o depășire, moment în care s-a produs nenorocirea.

Conform primelor cercetări, se pare că bărbatul a pierdut controlul asupra mașinii, intrând în coliziune cu o altă mașină. În urma impactului, Fordul a distrus balustrada aflată la marginea șoselei, s-a rostogolit câțiva metri, iar apoi a ajuns în câmp.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns carabinieri, pompieri și personalul medical, însă pentru trei dintre cei patru ocupanți ai autoturismului Ford, nu s-a putut face nimic, potrivit Gazetaromaneasca.com.

Din nefericire, în urma impactului, cei trei tineri au murit: Ana Tuja, Nika Myshko și Julio Cesar Vera Quinonez. Echipajele medicale ajunse la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT

Fratele Anei, singurul supraviețuitor, este în stare gravă la spital

Singurul supraviețuitor a fost fratele Anei, un român de 22 de ani. Tânărul a fost transportat la spitalul Santa Maria della Misericordia din Perugia, în stare critică, cu fracturi de craniu, contuzii pulmonare fractură de splină.

Cercetările sunt desfășurate de către carabinierii din Magione, urmând să se stabilească în mod exact cum s-a produs teribilul accident rutier, care a dus la moartea celor trei tineri și rănirea gravă a altuia.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au fost alertate de către șoferul celeilalte mașini, care a declarat pentru anchetatori că Fordul i-a tăiat, pur și simplu, calea. Totodată, bărbatul susține că mașina era condusă cu viteză, fapt ce ar fi influențat impactul puternic.

 

ADVERTISEMENT