Sultanul Şumudică: „Rămân singurul antrenor străin din Turcia”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
04/04/2018, 10:54
Sultanul Şumudică: „Rămân singurul antrenor străin din Turcia”

Marius Şumudică a vorbit despre înfrângerea drastică pe care a suferit-o cu Fenerbahce, dar şi surpriză pregătită de conducerea celor de la Kayserispor, care i-au prelungit înţelegerea fostului antrenor al Astrei: 

„Mă aşteptam să pierdem într-un fel, pentru că Fener juca ultima şansă la titlu. Era la 8-9 puncte de cele din faţă, dar ele joacă între ele şi Fener are un parcurs lejer. E greu în faţa unor jucători pentru Soldado, Valbuena, Mehmet Topal sau Skrtel cu atâtea absenţe. Mi-a lipsit tot axul central: Tiago Lopes, Săpunaru, doi portari. Am jucat cu un portar de 18 ani, amator. Ruşinos pentru mine, nu am pierdut niciodată acasă cu 5-0. Chiar a fost o surpriză plăcută pentru mine. Mi s-a propus prelungirea contractului. În vară mai aveam un an şi mi-au prelungit pe încă doi ani!” ,  a spus Şumudică la un post de televiziune.

Şumudică: „Avem şanse la locul 5”

Antrenorul celor de la Kayserispor se simte stingher în campionatul Turciei: „Am mai rămas doi antrenori străini în Turcia, eu şi Paul le Guen. Din ce ştiu el îşi va rezilia contractul cu Bursaspor şi rămân singurul antrenor străin din Turcia. Este foarte greu de gestionat situaţia, când ai un grup de turci în echipă, 14 străini. Mesajul se pierde pentru că trebuie să vorbesc în engleză, trebuie să vorbesc în portugheză, am un translator pentru turcă.”

El a vorbit despre programul echipei sale şi obiectivele pe care le are în acest sezon: „Am un program foarte greu. Ar trebui să câştig toate meciurile de acasă, plus cel din ultima etapă. Dacă voi reuşi să bat acum la Trabzon sau să fac egal, chiar am şanse la locul 5. Dar e greu.”

Închide ×