Life

Suma amețitoare cu care se vinde geanta Balenciaga care imită un sac de gunoi. Creația face deja senzație în mediul online

Casa de modă Balenciaga a lansat noi controverse în spațiul virtual după ce a anunțat că scoate la vânzare o geantă care imită un sac de gunoi. Cât va costa produsul?
05.08.2022 | 16:42
Suma ametitoare cu care se vinde geanta Balenciaga care imita un sac de gunoi Creatia face deja senzatie in mediul online
Cu cât se vinde geanta Balenciaga care seamănă un sac de gunoi. Din ce este realizată. Sursa foto: hypebeast.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Compania fondată de Cristóbal Balenciaga, un spaniol din Țara Bascilor, stârnește un nou val de reacții.  Acest lucru poate fi demonstrat prin prisma unui produs care va fi lansat în luna martie a anului viitor.

Cu cât se vinde geanta Balenciaga care seamănă un sac de gunoi. Din ce este realizată

Balenciaga cere o sumă amețitoare pentru geanta care imită un sac de gunoi. Creația face deja senzație în mediul online, așa cum s-a întâmplat și cu alte obiecte vestimentare lansate de-a lungul anilor de firma spaniolă.

ADVERTISEMENT

Articolul excentric este confecționat din piele de vițel și este decorat cu un logo subtil. Pasionatele de modă au de unde alege pentru că produsul poate fi cumpărat pe mai multe culori, printre care se numără alb, negru, galben şi albastru.

În ceea ce privește prețul este vorba de o sumă piperată, dar cu toate acestea există persoane dispuse să o scoată din buzunar. Geanta Balenciaga poate fi achiziționată cu 1.790 de dolari din primăvara anului 2023.

ADVERTISEMENT

Casa de modă este tot mai controversată în ultima perioadă, iar acum directorul de creație, Demna Gvasalia, a explicat motivul care se ascunde în spatele ideii.

„Nu puteam rata ocazia de a crea cel mai scump sac de gunoi din lume. Cui nu-i place un scandal în modă?”, a declarat managerul de la Balenciaga, notează hypebeast.com.

ADVERTISEMENT

„Ce va face Balenciaga în continuare? Să îmbutelieze niște aer și să-l vândă cu 999 de dolari. Fac prea multe cu sacii ăia de gunoi” sau „Toți sacii mei de gunoi sunt Balenciaga”, sunt două comentarii de pe Twitter.

Balenciaga, un nou produs controversat

Balenciaga nu lansează pentru prima oară o geantă care primește critici în social media. Celebra casă de modă este renumită pentru hainele vestimentare exclusiviste și limitate, printre ele fiind o pereche de pantofi sport foarte distruși și murdari.

ADVERTISEMENT

Încălțămintea a fost scoasă la vânzare cu suma de 1.850 de dolari. De asemenea, compania are pe site tot felul de produse „ciudate”, pantofi crocs cu toc și foarte multe bluze rupte și găurite, foarte căutate de oameni.

ADVERTISEMENT
Tags: