Life

Exclusiv. Suma uriașă de bani pe care Bănel Nicoliță a refuzat-o pentru a participa la Survivor 2022

Suma uriașă de bani pe care Bănel Nicoliță a refuzat-o pentru a participa la Survivor 2022. Fostul jucător al Stelei a preferat să rămână la Făurei și nu a dat curs ofertei Pro TV
03.02.2022 | 13:04
Exclusiv Suma uriasa de bani pe care Banel Nicolita a refuzato pentru a participa la Survivor 2022
Suma uriașă de bani pe care Bănel Nicoliță a refuzat-o pentru a participa la Survivor 2022 România. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Conducerea Pro TV a încercat să dea o adevărată lovitură de imagine pentru primul sezon în care televiziunea difuzează show-ul Survivor. Șefii și-au dorit o distribuție aparte și ar fi vrut un duel de zile mari între Steaua și Rapid.

Bănel Nicoliță trebuia să reprezinte tabăra roș albaștrilor, în timp ce de la giuleșteni s-a bătut palma cu Robert Niță. Doar că, fostul jucător al Stelei a refuzat pentru al doilea an consecutiv oferta de a merge în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Suma uriașă pe care Bănel Nicoliță a refuzat-o pentru a participa la Survivor 2022

Potrivit informațiilor FANATIK, Bănel Nicoliță s-ar fi confesat apropiaților cărora le-a spus că nici nu concepe să apară la televizor în emisiuni de divertisment. Autorul celebrului autogol de pe Santiago Bernabeu le-a mai zis amicilor că vrea să-și construiască o carieră în sport și după ce a agățat ghetele în cui.

Mai mult decât atât, Bănel Nicoliță crede că nici măcar nu i se potrivesc emisiunile de divertisment, drept pentru care răspunsul său a fost unul negativ.

ADVERTISEMENT

Culmea, suma pe care a refuzat-o fostul jucător al Stelei este una cu adevărat amețitoare. Astfel, conducerea Pro TV l-a ademenit pe Bănel Nicoliță cu nu mai puțin de 20 de mii de euro pe lună, adică 5 mii de euro pentru fiecare săptămână în care ar fi rezistat în Republica Dominicană, în disputa dintre Faimoși și Războinici.

De menționat că Bănel Nicoliță a preferat să rămână la Făurei în tot acest timp, alături de echipa pe care o construiește acolo. De altfel, fostul internațional chiar a plecat în cantonament alături de CS Făurei, formație care nu stă deloc bine în clasament. Este pe locul 8 din zece participante.

ADVERTISEMENT

„Nu vrea să comentez mai multe. Pe mine nu mă interesează emisiunile TV, eu sunt antrenor la Făurei, vreau să îmi văd de antrenorat, de drumul acesta pe care l-am ales. Mă interesează strict fotbalul, nu și alte chestiuni departe de el”, a spus Bănel Nicoliță, exclusiv pentru FANATIK, despre oferta pe care a primit-o de a participa în reality show-ul Survivor.

Bănel Nicoliță, probleme financiare serioase

Interesant este că Bănel Nicoliță nu stă deloc bine din punct de vedere financiar. De altfel, FANATIK a scris AICI despre problemele pe care fostul jucător al Stelei le-a avut și plecarea acestuia în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Acesta a investit o sumă impresionantă în echipa de fotbal a Făureiului, aproximativ 300 de mii de euro, însă decizia nu a fost deloc una inspirată. Formația pentru care a ocupat posturile de finanțator, manager și antrenor s-a dovedit a fi  o adevărată „gaură neagră”.

Din această cauză, Bănel Nicoliță a divorțat chiar și de soție care i-a reproșat că a vândut tot ce aveau pentru a susține echipa. Vorbim despre apartamente, bunuri, dar și despre economiile familiei, toate fiind duse pe apa sâmbetei.

Culmea, fostul jucător de fotbal a rămas și dator cu 100.000 de euro către persoane din lumea interlopă. Tocmai de teama cămătarilor, Bănel Nicoliță a și fugit în Statele Unite ale Americii.

Bănel Nicoliță, piesa lipsă din puzzle-ul Pro TV

Dacă accepta oferta Pro TV, Bănel Nicoliță ar fi fost al patrulea jucător din echipa Faimoșilor cu trecut în sport. Robert Niță, fostul atacant al Rapidului a plecat cu gânduri mari în Republica Dominicană, dar, între timp, s-a și întors.

Fără să poată intra pe traseu, cu probleme medicale evidente, Niță, poreclit „sunt bun, dar nu mă vede nimeni”, a părăsit competiția. De remarcat că acesta a fost propus pentru eliminare de către coechipieri și nici votul publicului nu l-a salvat.

De asemenea, eliminată a fost și Roxana Ciuhulescu, aceasta fiind consiliera ministrului Sportului. Deși se bucura de imunitate, fosta prezentatoare Pro TV a fost nevoită să plece, după ce medicul a decis că, în urma accidentării pe care a avut-o la picior, nu mai poate continua în concurs.

Cătălin Zmărăndescu, fost luptător și garda de corp a lui Gigi Becali, este singurul cu trecut sportiv care continuă aventura în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT