Fotbal intern

Dan Nistor a SEMNAT cu Universitatea Craiova. Înţelegerea era făcută înainte de Revelion! A fost anunţat OFICIAL

Dinamo, doar trei victorii în fața Universității Craiova de la revenire oltenilor în Liga 1
ADVERTISEMENT

Dan Nistor este transferat de la Dinamo la U Craiova, echipă unde a fost dorit şi de patronul Mihai Rotaru, dar şi de fostul antrenor Victor Piţurcă. FANATIK a aflat care a fost suma ce l-a convins pe căpitanul “câinilor” să meargă la formaţia din Bănie, unde va avea un salariu mărit faţă de ce câştiga în Ştefan cel Mare.


UPDATE, 5 ianuarie, ora 19:25. Dan Nistor a fost anunţat oficial la Universitatea Craiova pe contul de Facebook al oltenilor. Conferinţa de prezentare va avea loc luni, 6 ianuarie, de la ora 12:00.

ADVERTISEMENT
Dan Nistor a SEMNAT cu Universitatea Craiova. Înţelegerea era făcută înainte de Revelion! Fostul jucător al lui Dinamo a fost anunţat OFICIAL la
Dan Nistor a SEMNAT cu Universitatea Craiova. Înţelegerea era făcută înainte de Revelion! Fostul jucător al lui Dinamo a fost anunţat OFICIAL la “Ştiinţa”! EXCLUSIV

UPDATE, 5 ianuarie, ora 18:51. Conform informaţiilor FANATIK, Dan Nistor a semnat cu Universitatea Craiova. Fotbalistul se află în Craiova, acolo unde a semnat documentele. Din informaţiile noastre, înţelegerea dintre Dan Nistor şi Universitatea Craiova este dinainte de Revelion, însă fotbalistul şi clubul Dinamo au ţinut ca această informaţie să nu se afle. Căpitanul “câinilor” şi-a exprimat dorinţa de a pleca în această iarnă şi a ajuns la un acord cu oltenii. Mijlocaşul va efectua vizita medicală luni dimineaţa, când transferul va fi anuţat oficial.


UPDATE, 5 ianuarie, ora 15.40. Informaţiile FANATIK spun că Dinamo şi Craiova s-au înţeles deja pentru transferul lui Dan Nistor în Bănie. În acest moment, mai lipseşte doar semnătura jucătorului pe contractul oferit de olteni şi pe care FANATIK vi l-a prezentat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

ŞTIREA INIŢIALĂ, 3 ianuarie, ora 19.40

Dan Nistor pleacă de la Dinamo la U Craiova pentru 120.000 de euro la semnătură

FANATIK a aflat că U Craiova i-a promis un salariu de 14.000 de euro pe lună lui Dan Nistor plus 120.000 de euro la semnătură, iar oferta este una superioară în comparaţie cu banii pe care îi câştiga la Dinamo. Mijlocaşul de 31 de ani câştiga 11.000 de euro pe lună la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, la care se mai adăugau şi bonusuri pentru performanţe.

Din informaţiile FANATIK, U Craiova i-a propus un contract cu o durată de trei ani şi jumătate, ceea ce ar însemna o adevărată lovitură financiară dată de Dan Nistor, fotbalist trecut de 30 de ani. Dacă acordul va ajunge la bun sfârşit, fotbalistul ar urma să încaseze 840.000 de euro de la olteni până în vara anului 2023.

ADVERTISEMENT

Dan Nistor era neplătit din luna noiembrie

FANATIK a aflat că Dan Nistor era neplătit la Dinamo de două luni, ceea ce l-a nemulţumit în mod vădit pe căpitanul “câinilor”. Fotbalistul de 31 de ani s-a declarat în repetate rânduri nemulţumit de faptul că salariile întârzie la formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, motiv pentru care a ameninţat cu plecarea încă de la finalul lunii noiembrie.

“Munceşti, munceşti, munceşti în gol, degeaba. Au fost promisiuni, dar a rămas totul doar la stadiul de promisiune. Aşteptăm. Mi se pare normal, chiar dacă suntem în România, banii să fie la zi. Ştiu ce spun şi îmi asum, ăsta este adevărul. Nu am minţit niciodată.

ADVERTISEMENT

Dacă nu voi fi plătit, cu siguranţă mă voi gândi la altă echipă, deoarece am un copil de crescut şi trebuie să îi ofer totul. Domnul Negoiţă nu zice nimic, pentru că nu l-am mai văzut de un an. Acum un an, când mi-am prelungit contractul, de atunci nu l-am văzut”, spunea Dan Nistor după Dinamo – Poli Iaşi 1-0.

  • 1.100.000 de euro este cota de piaţă a lui Dan Nistor

Fanii lui Dinamo, ironii după anunţul transferului

Fanii lui Dinamo au luat cu asalt reţelele de socializare şi au ironizat transferul lui Dan Nistor la U Craiova. În această toamnă, pe autocarul “câinilor” a apărut o imagine cu chipul fotbalistului de 31 de ani, ceea ce i-a făcut acum pe suporteri să lanseze atacuri la conducerea clubului.

“Nistor se pare că a insistat să plece la Craiova, drept urmare propun să-i punem chipul şi pe echipamentele de joc. Noi suntem campioni la idioţenii”, “Să-i lăsaţi mutra pe autocar”, “Nu regret că pleacă la U Craiova” sau “Nu o să facă faţa la U Craiova, aşa cum s-a întâmplat şi la CFR Cluj”, au scris fanii lui Dinamo.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Gaz Metan: 2.10 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: