Fotbal international

Suma colosală cheltuită de Cristiano Ronaldo pentru inelul de logodnă! Cum arată bijuteria cu care a dat-o pe spate pe Georgina Rodriguez

13.09.2020 | 21:02
Suma colosală cheltuită de Cristiano Ronaldo pentru inelul de logodnă! Cum arată bijuteria cu care a dat-o pe spate pe Georgina Rodriguez
Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a cheltuit o sumă colosală pentru inelul de logodnă care i l-a oferit iubitei sale Georgina Rodriguez. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Juventus Torino, Cristiano Ronaldo, a cheltuit o sumă colosală pentru inelul de logodnă care i l-a oferit iubitei sale Georgina Rodriguez.

Cei doi au relație din 2016 și au împreună o fetiță de doi ani, dar superbul fotomodel are grijă și de gemenii Eva și Mateo, de trei ani, făcuți cu o mamă surogat și de Cristiano Jr., în vârstă de 10 ani.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez a făcut unele dezvăluri picante din relația cu starul lui Juventus într-un interviu acordat presei italiene după Festivalul de Muzică de la San Remo, unde a fost co-prezentatoare.

Cristiano Ronaldo a dat o sumă uriașă pentru inelul de logodnă

De curând, presa internațională a scris că cei doi au petrecut o vacanță de vis pe iahtul deținut de Cristiano Ronaldo, iar superstarul portughez ar fi cerut-o în căsătorie oferindu-i un inel de logodnă pentru care a plătit o sumă colosală.

ADVERTISEMENT

Pentru a impresiona încă o datră, Ronaldo a cheltuit nu mai puțin de 662.000 de euro pentru bijuteria cu care a lăsat-o cu gura căscată pe Georgina Rodriguez. Superba sa parteneră a acceptat pe loc să-i fie soție, iar cei doi urmează să oficializeze relația.

inel

Mica avere aruncată de Cristiano Ronaldo pe inelul de logodnă îl urcă direct pe primul loc într-u top al fotbaliștilor care au dat sume importante pentru o astfel de bijuterie. Pe locul doi este Jordan Pickford, care a cheltuit 500.000 de lire, iar podiumul este completat de Ashley Cole, care a dat 275.000 de lire.

ADVERTISEMENT

Așa cum este normal, ținând cont de sumele fabuloase pe care le câștigă, Cristiano Ronaldo are mai multe pasiuni, dar una dintre ele, cea pentru automobilele de lux, este cu adevărat costisitoare, sumele cheltuite de portughez fiind departe de puterile financiare ale unui om de rând.

Georgina Rodriguez este, în acest moment, o vedetă la nivel mondial şi totul se datorează relaţiei ei cu megastarul Cristiano Ronaldo. Spanioloaca de 26 de ani se bucură de un stil de viaţă luxos, dar n-a fost mereu aşa.

Georgina a avut o copilărie modestă, în Jaca, Spania, alături de tatăl ei Jorge, fost fotbalist argentinian, şi mama Ana. Şi-ar fi dorit să devină balerină, dar veniturile familiei nu i-au permis, aşa că a ţintit o carieră în fashion retail. Ambiţioasă şi dornică de a-şi împlini visurile, Georgina a început să muncească de mică.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri