Life

Suma colosală plătită de familia lui Michael Schumacher pentru tratamentul acestuia. Ce decizie a luat soția campionului

19.04.2021 | 10:00
Suma colosala platita de familia lui Michael Schumacher pentru tratamentul acestuia Ce decizie a luat sotia campionului
ADVERTISEMENT

Familia lui Michael Schumacher plătește o sumă colosală pentru tratamentul acestuia. Soția marelui campion, Corinna, a luat o decizie radicală.

Femeia nu se dă bătută, chiar dacă este nevoită să vândă bunurile familiei. Recent, ea a scos la vânzare o proprietate din Elveția. Casa este aceeași în care fostul pilot a stat o perioadă după teribilul accident.

ADVERTISEMENT

Cu mai bine de șapte ani în urmă, Michael Schumacher a suferit o teribilă accidentare în timp ce schia în Alpii din Franța. El a petrecut mai bine de jumătate de an în comă.

Suma colosală plătită de familia lui Michael Schumacher pentru tratamentul acestuia. Ce decizie a luat soția campionului

De mai bine de șapte ani, fostul mare campion se luptă să revină la o viață normală. Tratamentul pe care acesta îl urmează este exorbitant, dar soția sa găsește soluții pentru a-i asigura tot ce are nevoie.

ADVERTISEMENT

Familia lui Michael Schumacher plătește 191.000 de euro pe săptămână, mai mult de zece milioane de euro pe an, pentru serviciile medicale de care acesta are nevoie. Pentru a reuși să acopere cheltuielile, Corinna Schumacher a vândut unele din proprietățile familiei, scrie DigiSport, citând cotidianul italian Gazzetta dello Sport.

Cu ceva timp în urmă, a fost scos la vânzare un avion privat, pentru suma de 35 de milioane de euro. A urmat apoi o proprietate din Norvegia, în valoare de trei milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Cel mai recent, soția fostului pilot de Formula 1 a pus pe piață vila din Gland, Elveția. Locuința are o valoare estimată la 60 de milioane de euro.

În momentul de față, nu se cunosc foarte multe detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Rudele acestuia nu au oferit publicului informații în acest sens.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul anului 2013, fostul campion s-a lovit cu capul de o piatră în timp ce schia în stațiunea Meribel. A fost transportat de urgență la spital și ținut în comă timp de șase luni. Recuperarea este, însă, una foarte lentă. La începutul acestui an, pilotul a împlinit 52 de ani. Ca de fiecare dată, familia nu a spus nimic despre starea acestuia, dar fanii și-au adus aminte de cel care a intrat în istorie. Michael Schumacher este deținătorul a nu mai puțin de șapte titluri mondiale, obținute în anii 1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004.

ADVERTISEMENT