Life

Suma exorbitantă care se cere pe un iPhone vechi: cine îl vrea trebuie să plătească 50.000 de dolari!

Un iPhone se vinde cu 50.000 de dolari! Care este modelul pentru care se cere suma exorbitantă de bani și de ce este prețul așa mare.
03.02.2023 | 10:10
Suma exorbitanta care se cere pe un iPhone vechi cine il vrea trebuie sa plateasca 50000 de dolari
iPhone vechi cândut cu 50.000 de dolari Foto Hepta
ADVERTISEMENT

Suma imensă care se cere pentru un iPhone vechi, produs acum mulți ani. Cumpărătorul trebuie să scoată din buzunar 50.000 de dolari!

Suma exorbitantă care se cere pe un iPhone vechi. „Doar” 50.000 de dolari!

Un iPhone vechi este vândut cu 50.000 de dolari. De ce este atât de special telefonul pentru a se plăti suma această imensă?

ADVERTISEMENT

Motivația este că acesta este o parte din istorie, fiind vorba despre un telefon nesigilat din prima generație lansată de celebra companie, pe vremea când era condusă de Steve Jobs.

Telefonul va fi scos la licitație pentru o valoare estimată de 50.000 de dolari, deși prețul inițial care a fost plătit pentru acesta a fost de 599 de dolari.

ADVERTISEMENT

Primul iPhone era disponibil doar pentru abonații rețelei AT&T și avea rețeaua 2G. Telefonul avea o cameră de 2 megapixeli și spațiu de stocare de 4 GB și 8 GB. Ecranul său avea 3,5 inchi.

Cine deține telefonul sigilat care s-ar putea vinde cu 50.000 de dolari

Karen Green este numele celei care vinde acest telefon, primit cadou la lansarea sa dar pe care nu l-a deschis niciodată, sigiliul fiind încă acolo.

ADVERTISEMENT

Urmează să vedem cu cât va fi vândut telefonul, dar un alt iPhone de primă generație cu sigiliul pe el a fost scos la licitație pentru 39.000 de dolari, în luna octombrie, scrie CNN.

Licitația a fost deschisă de la 2.500 de dolari pentru telefonul acesta, dar compania care îl licitează nu a vrut să facă comentarii.

ADVERTISEMENT

Telefoanele iPhone vechi au început să crească în valoare și specialiștii sunt de părere că acest fenomen va continua și vom vedea astfel de modele vândute cu zeci de mii de dolari, iar cei care au decis să le păstreze în stare intactă vor fi foarte fericiți când vor număra banii.

În 2007, la evenimentul de prezentare a noului iPhone, Steve Jobs spunea că „se va crea istorie” în acele momente și revistele de specialitate chiar declarau telefonul drept invenția anului.

ADVERTISEMENT
Tags: