Life

Suma exorbitantă cu care se vinde o rochie de mireasă. De ce se cer aproape 45.000 de lei pe ea

Suma exorbitantă cu care se vinde o rochie de mireasă. De ce vrea vânzătorul să ia 9.000 de euro, adică aproape 45.000 de lei pe ea.
25.09.2022 | 19:58
Suma exorbitanta cu care se vinde o rochie de mireasa De ce se cer aproape 45000 de lei pe ea
Rochia de 9.000 de euro. Foto: Colaj Fanatik / olx.ro
ADVERTISEMENT

O rochie de mireasă se vinde pe un site de profil cu o sumă exorbitantă! Vânzătorul cere nu mai puțin de 44.464 de lei pe rochie.

Suma exorbitantă cu care se vinde o rochie de mireasă

Un anunț de pe site-urile de vânzări online i-a șocat pe internauți. O vânzătoare pe numele Elena a pus pe site un anunț în care încearcă să vândă o rochie pentru prețul de 44.464 de lei, echivalentul a circa 9.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Probabil aceasta este chiar mireasa care a purtat rochia respectivă doar în ziua nunții, iar acum vrea să o dea mai departe.

Prețul rochiei de mireasă este unul mare deoarece ea a fost făcută pe comandă departe de țară, în Beirut, la un faimos designer vestimentar, anume Zuhair Murad.

ADVERTISEMENT

De asemenea, rochia de mireasă face parte din colecția anului 2022 și are două voaluri diferite, unul mai lung și unul mai scurt.

Vânzătorul anunță că culoarea rochiei este ivory, iar cei interesați pot să o probeze în două orașe din țară, anume Sibiu și Cluj.

ADVERTISEMENT

Rochia de mireasă care costă doar… 10 lei!

Dacă există astfel de anunțuri cu rochii de mireasă scumpe, pe același site de vânzări mai era postată și o rochie mult mai ieftină.

Vânzătoarea și fosta mireasă care a purtat-o cerea pe aceasta doar 10 lei, pentru că nu voia să își dea rochia din ziua cea mare pe bani, ci intenția ei era să o doneze pentru o sumă simbolică.

ADVERTISEMENT
Rochia de 10 lei
Rochia de 10 lei. Foto: captură olx

„Vând rochie de mireasă, făcută la comandă”, spunea vânzătoarea, iar prețul cerut de ea era doar de zece lei.

De altfel, există multe femei care își doneze rochiile de mireasă către cele care nu au atâtea posibilități materiale, având în vedere că acestea pot ajunge la prețuri exorbitante de zeci de mii sau sute de mii de lei.

Prețurile rochiilor de mireasă depind de mulți factori, de la materialul ales, fiind unele femei care vor să fie împodobite inclusiv cu cristale, până la designerul care le produce.

Dar cel mai important este ca rochia de mireasă să arate bine și trebuie aleasă în funcție de fizicul fiecăreia.

Desigur, o opțiune pe care o au toate femeile este să își facă rochia de mireasă la un atelier de croitorie, unde pot ieși mai ieftin.

ADVERTISEMENT
Tags: