Life

Suma exorbitantă pe care a plătit-o soția lui Ilie Năstase pentru un cal. Reacția fostului sportiv

Ioana Simion şi-a cumpărat un cal de 25.000 de euro. Care a fost reacția lui Ilie Năstase
09.10.2021 | 16:29
Suma exorbitanta pe care a platito sotia lui Ilie Nastase pentru un cal Reactia fostului sportiv
ADVERTISEMENT

Ioana Simion a povestit faptul că și-a cumpărat un cal pentru care a plătit o sumă exorbitantă. Mai mult decât atât, animalul costă atât de mult încât Ilie Năstase, soțul său, a refuzat să-l cumpere.

Cât a plătit Ioana Simion pentru un cal

Este vorba, mai precis, despre un cal de 25.000 de euro pe care Ioana Simion l-a dorit din tot sufletul, fiindcă s-a atașat de el.

ADVERTISEMENT

Totodată, fiind pasionată de echitație de când era mică, ea voia să își cumpere un cal de foarte multă vreme, dar iată că abia acum a avut ocazia.

Aceasta a mers împreună cu soțul ei să cumpere un cal, însă ceea ce nu știa fostul tenismen era cât avea să coste animalul cu care soția a stabilit o legătură emoțională.

ADVERTISEMENT

Numele animalului pe care și l-a cumpărat Ioana Simion este Cezărică și el a fost primul care a mers la ea, moment în care ea și-a dat seama că vrea să îl cumpere.

„Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul, el probabil a crezut că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluț care va veni peste mine ală va fi al meu.

ADVERTISEMENT

Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică care era și foarte scump. Ilie auzind prețul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ți iau femeie niciun cal că e prea scump”, a spus Ioana Simion, la Antena Stars.

Ioana Simion și calul ei
Ioana Simion și calul ei. Sursa foto: Facebook

Ilie Năstase nu a vrut să cumpere animalul de 25.000 de euro

Conform chiar declarațiilor Ioanei Simion, Ilie Năstase se aștepta să plătească până la 10.000 de euro pentru acest animal, însă planurile i-au fost date peste cap rapid.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ioana Simion a precizat faptul că Ilie Năstase i-ar fi promis că îi va cumpăra un cal de ziua ei, însă când auzit cât costă acesta, s-a răzgândit.

Totuși, Ilie Năstase a refuzat când auzit cât costă, așa că Ioana Simion a luat lucrurile în propriile mâini și peste trei zile ea a scos banii de la bancă și a plătit singură animalul.

Ulterior, Ilie Năstase i-a dat jumătate din această sumă, adică circa 13.000 de euro.

„Am venit trei zile la rând la căluț, am prins atâta drag de el, apoi a patra zi m-am dus la bancă, mi-am plătit căluțul singură. Am mers la bancă, mi-am achitat căluțul, după care la câteva zile s-a gândit și el să pună jumătate”, a spus Ioana Simion.

ADVERTISEMENT
Tags: