Life

Suma fabuloasă pe care a cheltuit-o Iulia Albu pentru o bijuterie! “Eu însămi sunt o prețioasă”

Iulia Albu a dezvăluit care este suma fabuloasă pe care a cheltuit-o pentru o bijuterie. Criticul de modă a scos din buzunar câteva zeci de mii de euro.
14.06.2022 | 00:34
Suma fabuloasa pe care a cheltuito Iulia Albu pentru o bijuterie Eu insami sunt o pretioasa
Iulia Albu a cheltuit o sumă fabuloasă pe o bijuterie. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a cheltuit o sumă impresionantă de bani pe o bijuterie. Este vorba despre câteva zeci de mii de euro.

Iulia Albu a cheltuit o sumă fabuloasă pe o bijuterie

Fosta soție a lui Mihai Albu a cheltuit suma de 38.000 de euro pe un colier pe care l-a purtat la un eveniment.

ADVERTISEMENT

Iulia Albu a declarat, într-un material difuzat la Xtra Night Show, că este înconjurată de bodyguarzi, dat fiind faptul că a ales să poarte o bijuterie atât de valoroasă.

Iulia Albu are și o afacere cu bijuterii, așa că nu se uită la bani atunci când își achiziționează un accesoriu care îi place.

ADVERTISEMENT

“Este o bijuterie care costă 38.000 de euro. Nu mă tem, eu însămi sunt o prețioasă. Sunt vreo 10 bodyguarzi aici, stați liniștiți. Doar că sunt deghizați, ca să nu îi recunoașteți.”, a declarat Iulia Albu, scrie spynews.ro.

Vedeta a vorbit și despre planurile pe care le are pentru următoarea perioadă. Iulia Albu va pleca într-o vacanță timp de câteva zile. Are multe proiecte și e nevoită să-și împartă timpul, așa că nu va lipsi prea mult.

ADVERTISEMENT

“O să plec 2-3 zile în vacanță, după care revin, pentru că am prea multe proiecte care vor începe acum și pentru unele deja filmez și e foarte puțin timp, dar încercăm să împărțim.”, a adăugat criticul de modă.

Ce spune Iulia Albu despre al doilea copil

Iulia Albu are o fiică de 13 ani, Mikaela, din căsnicia cu Mihai Albu, dar a mărturisit recent că și-ar mai dori un copil. După divorțul de fostul soț, criticul de modă și-a refăcut viața și are o relație de câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Cu toate că ar vrea să devină mamă a doua oară, Iulia Albu a dezvăluit și care este “obstacolul“ din calea ei. În cadrul unei emisiuni, după ce a complimentat fetițele din platou, vedeta a spus că nu va face un al doilea copil până când nu are un inel pe deget.

“Doamne, cât de bine îmi stă cu un copil mic. (…) Deci nu mai pot, vreau și eu. Îmi doresc un copil, dar…e un mare dar. Nu pot pentru că nu am fost cerută în căsătorie. Uite, nu am inel aici. (…) Încă nu am.”, a declarat ea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: