Stiri sportive

OFICIAL! Reghe a fost DEMIS! Un român SURPRIZĂ, în locul lui

UPDATE 21:50 / Site-ul oficial al lui Al Hilal scrie că Laurenţiu Reghecampf a fost demis de la Al Hilal. Site-ul oficial îi mulţumeşte lui Reghe pentru activitatea de la club. Site-ul clubului...
15.02.2015 | 21:07
OFICIAL Reghe a fost DEMIS Un roman SURPRIZA in locul lui
ADVERTISEMENT

UPDATE 21:50 / Site-ul oficial al lui Al Hilal scrie că Laurenţiu Reghecampf a fost demis de la Al Hilal. Site-ul oficial îi mulţumeşte lui Reghe pentru activitatea de la club. Site-ul clubului scrie că un alt român, Ciprian Panait (foto jos) va fi noul antrenor al clubului pînă cînd va fi stabilită o nouă conducere tehnică. 

al hilal

 

22

UPDATE 21:40 / Presa din Arabia Saudită scrie că Laurenţiu Reghecampf a fost demis de la Al Hilal. Ediţiile electronice ale ziarelor Al Riad, Al-Eqtisadiah şi Al-Jamaheir au scris despre demiterea antrenorului român de la club. Arabii scriu că cei din conducerea lui Al Hilal i-au mulţumit lui Reghe pentru activitatea de la prima echipă. (VEZI ÎN GALERIE FOTO TITLURILE DIN PRESA ARABĂ)

ADVERTISEMENT

**************************

Laurenţiu Reghecampf are parte de primele tensiuni de cînd a ajuns la Al Hilal, formaţie pe care a dus-o în finala Ligii Campionilor Asiei şi cea a Cupei Prinţului, ambele pierdute dramatic. Între conducătorii clubului s-au iscat unele neînţelegeri în ultimele zile în ceea ce priveşte situaţia de la echipă şi oportunitatea continuării colaborării cu antrenorul român, care au dus chiar la demisia preşedintelui Abdulrahman bin Musa’ad.

Şeicul bin Musa’ad e gata să dea 4,2 milioane de euro

O eventuală demitere de la Al Hilal nu ar fi o veste rea pentru Laurenţiu Reghecampf, cel puţin din punct de vedere financiar. Pentru a înceta colaborarea cu Reghe, saudiţii sînt obligaţi să-i achite 4,2 milioane de euro, ceea ce ar însemna restul contractului semnat la începutul acestui sezon.

ADVERTISEMENT

“Dacă se va decide ca Reghecampf să fie demis, eu, în calitatea mea de preşedinte la momentul sosirii sale la Hilal, îmi asum clauza de reziliere pe care clubul trebuie să i-o plătească lui Reghecampf”, a fost comentariul dat de preşedintele demisionar,  Abdulrahman bin Musa’ad, într-o declaraţie de presă dată către mass media de la Riad – vezi în galeria foto.