Life

Suma fabuloasă pe care o primește Gina Pistol pentru un giveaway pe Instagram. Iubita lui Smiley știe să-și vândă imaginea

Este iubita unuia dintre cei mai artiști din România, dar rămâne o femeie independentă, care știe cum să-și câștige banii, deloc puțini, de altfel. Cât primește Gina Pistol pentru a organiza un giveaway pe Instagram?
03.08.2022 | 14:25
Suma fabuloasa pe care o primeste Gina Pistol pentru un giveaway pe Instagram Iubita lui Smiley stie sasi vanda imaginea
Câți bani cere Gina Pistol pentru un giveaway pe Instagram. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol e frumoasă, iubită și cunoscută de mulți oameni din România, iar împreună cu Smiley și fiica lor, Josephine, formează o familie fericită. După cum a dezvăluit chiar vedeta de la Antena 1, recent, copilul reprezintă cea mai mare împlinire din viața ei și a partenerului său, totuși, Gina are motive de bucurie pe mai multe planuri. Prezentatoarea de la Antena 1 e în lumina reflectoarelor de ani buni și a învățat cum să-și câștige banii. FANATIK a aflat ce sumă primește pentru a organiza un giveaway (concurs cu premii) pe pagina sa de Instagram, iar aceasta nu este deloc una de neglijat.

Cu cât este plătită Gina Pistol pentru un giveaway pe Instagram? Iubita lui Smiley știe cum să-și vândă imaginea

Gina Pistol nu are nevoie de o prezentare amplă. A devenit cunoscută în anii 2000, când a pozat în paginile revistei Playboy, fiind comparată cu frumoasa Marilyn Monroe. Cu ambiție și perseverență, a ajuns una dintre cele iubite și simpatice persoane publice de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

Este iubita lui Smiley, care anul trecut a obținut un profit record din muzică. Au împreună un copil, pe care îl consideră minune de la Dumnezeu și sunt o familie fericită, în ciuda faptului că încă nu și-au oficializat relația.

În aceste condiții, probabil că Gina Pistol ar putea lejer să nu muncească, însă acest lucru nu o caracterizează, demonstrând că este o femeie independentă, căreia îi place să-și câștige singură banii.

ADVERTISEMENT

A prezentat nu mai puțin de 10 sezoane ale emisiunii Chefi la cuțite și trei de Asia Express, de la care momentan a luat o pauză, pentru a se axa pe creșterea micuței Josephine. De altfel, Gina Pistol este și un MC și se cunoaște faptul că, cel puțin în urmă cu an, aceasta primea 800 de euro pentru a prezenta un eveniment privat. 

Ca multe alte vedete de la noi din țară, Gina Pistol are și titlul de influncer, folosindu-se de conturile sale de pe rețelele sociale pentru a promova diverse produse, obținând în schimb un venit în plus.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a organizat un singur giveaway de la începutul anului

Când vine vorba de contul său de Instagram, Gina Pistol este urmărită de 1,4 milioane de persoane. Vedeta se folosește de această platformă atât pentru a-i ține la curent pe fanii săi cu noutățile din viața sa, dar nu numai.

În urma unui bilanț simplu, de la începutul anului 2022 și până la finalul lunii iulie, iubita lui Smiley a publicat 22 de postări personale, 22 de reclame și un giveaway, iar FANATIK a aflat cât cere Gina Pistol pentru a organiza un concurs cu premii.

ADVERTISEMENT

Astfel, vedeta Antena 1, de a cărui promovare se ocupă, din informațiile noastre, compania HaHaHa Production deținută de Smiley, primește nu mai puțin de 5000 de euro pentru un giveaway, promovările simple având prețuri variate.

Totuși, după cum am menționat anterior, Gina Pistol nu este tipul de influencer care să exagereze cu giveaway-urile. Singurul organizat anul acesta a fost cel în colaborare cu o cunoscută firmă de detergenți de rufe.

În cadrul acestuia, a oferit trei premii, fiecare constând  într-un voucher în valoare de 300 de euro la un celebru market online și o cutie care conținea produse de curățenie.

De altfel, Gina Pistol a organizat la un moment dat și un concurs în care o oferit cinci ecografii duble femeilor, în colaborare cu caravana socială #CancelCancer, însă, cel mai probabil, pentru acesta nu a fost remunerată.

ADVERTISEMENT