Fotbal intern

Suma pe care Ionuţ Negoiţă o cere pentru Dinamo. “A început nebunia!”

04.05.2018 | 13:22
Suma pe care Ionuţ Negoiţă o cere pentru Dinamo.
Ionuţ Negoiţă, finanţatorul echipei FC Dinamo Bucureşti, în timpul unei conferinţe de presă.

Suma pe care Ionuţ Negoiţă o cere pentru Dinamo! Adrian Thiess, omul de afaceri care se ocupă de vânzarea clubului din “Ştefan cel Mare” a dezvăluit pentru FANATIK.RO câţi bani cere patronul lui Dinamo pentru a ceda clubul.

“Am fost invitat în Emiratele Arabe Unite de un prieten din Monte Carlo. Eram cu familia, într-un club. Ne-a primit proprietarul şi după câteva ore de discuţii relaxate, la un moment dat mă întreabă: «Ştii Adrian, m-ar interesa, pe mine şi câţiva parteneri, Dinamo Bucureşti». Am rămas surprins. Omul de afaceri a fost interesat de Dinamo după ce a auzit de ieşirea domnului Ionuţ Negoiţă, care spusese că vrea să vândă şi a spus şi preţul. De aici a început nebunia. El a spus multe preţuri, ba 5 milioane, ba 2 milioane, ştiţi mai bine. Declaraţiile sale sunt publice. La Bucureşti m-am întâlnit cu Nicolae Badea, i-am comunicat interesul omului de afaceri. A fost o perioadă de pauză, dar ulterior m-a contactat din nou şi mi-a dat numărul unei persoane mandatate să se ocupe de tranzacţie. M-a sunat acea persoană din Geneva. Domnul Negoiţă a anunţat de mai multe luni, poate chiar de un an, că vrea să vândă. A anunţat şi preţul. Bine, mai multe preţuri. Dar cel mai mare preţ a fost 5 milioane. Eee, asta este oferta care s-a făcut. Punct. E publică acum, am anunţat-o”, a spus Thiess pentru FANATIK.RO.

Investitorii străini au stabilit data limită pentru negocieri

Citeşte aici toate declaraţiile oferit de Adrian Thiess pentru FANATIK.RO în legătură cu situaţia în care se află Dinamo Bucureşti, omul de afaceri care vrea să preia clubul, data limită stabilită de oamenii care vor să investească, dar şi implicarea suporterilor din PCH în proiect. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri